Француженка відтворила життя емодзі-кота Pusheen з Facebook. Фото

— 18 червня 2016, 10:20

Так на світ народився проект Copycat!, для якого позувала кішка жінки на ім'я Джекі.

Товстенька тварина ідеально підійшла на роль моделі, пише The Daily Mail.

Жульєн є письменницею та автором видання Les Populaires.

На одному знімку пухнаста вихованка лежить на ноутбуці та приготувалася написати кілька слів, на іншому кіт вже п'є содову через соломинку з паперового стакану.

На іншому фото Джекі лежить у коробці з піцою і гризе шматочок сиру.

Власниця кішки жартома повідомляє читачам, що улюблена страва пухнастої — це додатковий сир, як у героя фільму "Один вдома" Кевіна МакКалістера.

Після ситного обіду кішка повертається до тренувань із гантелями. Одним словом, усе відбувається так, як намальовано на супер-популярних стікерах соціальної мережі.

"Зворотна посмішка демонструє справжню пристрасть кішки до усіх видів фізичних вправ", — саркастично написала Жульєн Терьєн.

Цікаво, що кішка письменниці теж пише новели. Про це свідчить ручка біля її лап.

Жінка розповідає, що нинішня пухнаста модель була врятована, тож вона не впевнена, скільки років їй виповнилося насправді. Приблизно від 6-ти до 8-ми.

Подруга авторки фотопроекту підійшла для позування за кількома показниками: вона сіра, неенергійна та має зайву вагу, як і фейсбучний прототип Pusheen.

До речі, його намалювали для коміксу у 2010 році Клер Белтон і Ендрю Дафф на своєму сайті Everyday Cute.

Оригінальна серія мультфільмів має кілька персонажів. Образ сірого й пузатого кота з'явився як згадка про справжнього домашнього улюбленця мультиплікатора і художника Клер Белтон, який був її другом у дитинстві.

Їм'я Pusheen походить від ірландського слова puisín, яке означає "котеня".

Реклама:

Головне сьогодні