Twitter спрощує систему підтвердження профілів користувачів

— 20 липня 2016, 16:52

Компанія вперше офіційно запропонувала новий налагоджений спосіб для користувачів зробити запит на підтвердження акаунта через онлайн-заявку, йдеться на Mashable.

Новий спосіб верифікації спершу відкрили для користувачів із США. Протягом кількох наступних днів він стане доступним по всьому світі.

Вимоги до підтвердження лишаються тими ж, змінюється тільки сам процес.

[L]У повідомленні компанії Twitter йдеться, що сторінки із блакитною позначкою користуються більшим попитом у мережі.

"Як правило, свої сторінки підтверджують публічні особи й організації, що працюють в музиці, кіно, моді, на телебаченні, в політиці, релігійних організаціях.

Журналісти, спортсмени, бізнесмени також підтверджують свої профілі", – йдеться у повідомленні компанії.

Twitter також запустив нову сторінку підтримки, яка пояснює більш детально процес і правила підтвердження профілів.

Популярні акаунти, крім великої кількості згадок і ретвітів, для верифікації повинні мати підтверджений мобільний номер та адресу електронної пошти, дату народження (для особистих акаунтів), веб-сайт, біографію та фото профілю.

Вимоги до підтвердження сторінки лишаються тими ж, змінюється тільки сам процес. Фото Mactrunk/Depositphotos

Під час заповнення даних для верифікації, Twitter також просить користувачів надати посилання, які підтвердять важливість та доречність дописів людини чи організації у певній сфері .

"Увесь процес займатиме не більше 30 днів. Власники облікових записів, яким було відмовлено, можуть подати заявку ще раз", – повідомляє компанія.

Реклама:

Головне сьогодні