Дослідники виявили найефективнішу техніку для успіху

— 4 липня 2016, 11:38

Такий висновок зробили дослідники Frontiers in Psychology та BBC Lab UK за результатами експерименту застосування психологічних технік, які впливають на успіх людини, йдеться у The Independent.

Усім охочим було запропоновано скористатися однією із трьох технік психологічного впливу для перемоги у комп’ютерній грі.

Участь у дослідженні взяли 44 742 волонтери віком від 16 до 92 років.

Найкращих результатів досягли учасники, які мали звичку говорити собі, що у них все вийде або "свого найкращого результату я досягну наступного разу!".

Найефективнішою виявилась установка: "у мене все вийде", або ж "наступного разу мені вдасться зробити все швидше і краще". Фото depositphotos.com (автор - Dirima)

Також ефективним для них було озвучення фрази "наступного разу мені вдасться зробити все швидше".

Інша група просто уявляла свій успіх.

Завданням третьої групи волонтерів було планування, що варто було б зробити, аби перемогти.

Хороші результати мала й та частина учасників, яка уявляла свій успіх або думала, що наступного разу сам процес вдасться краще. Психологи переконалися, що стратегія планування того, що варто зробити для перемоги, не мала істотного впливу на досягнення успіху в грі.

Тож якщо перед вами є щось, чого важко досягти, скажіть собі "Все вийде!". І налаштуйтеся думками на успішне виконання завдання.

Реклама:

Головне сьогодні