Китайський спортсмен зробив пропозицію руки і серця під час Олімпіади

— 15 серпня 2016, 11:40

Коли коханий Хе Цзи, дворазовий чемпіон Олімпійських ігор та учасник чоловічої команди Китаю зі стрибків з трампліну Цинь Кай, одразу після нагородження підійшов до неї і став на одне коліно, 25-річна спортсменка була шокована, пише Mirror.

У змаганні зі стрибків з триметрового трампліна спортсменка отримала срібну медаль. Одразу після церемонії до неї підійшов Цинь Кай, якому вдалося завоювати бронзу у командних синхронних стрибках на цьогорічних Олімпійських іграх.

Юнак показав червону коробочку, став на коліно й запропонував одружитися. Коли кохана погодилася, Цинь Кай одягнув їй каблучку й подарував троянду.

Обоє були дуже зворушені, вже не кажучи про свідків цієї події.

"Я не знала, що він зробить мені пропозицію саме сьогодні. Я навіть не чекала, що виходитиму заміж так рано, – розповіла Хе Цзи.

Ми бачилися перед змаганням і Цинь Кай виглядав, ніби намагається щось запам'ятати. Я запитала: що ти робиш? Він відповів, що просто щось наспівує.

Я забула все, що він сказав, коли робив пропозицію, але слова "я хочу, щоб ти перемагала мене все життя" найбільше зачепила мене".

Із 30-річним Цинь Каєм вони зустрічалися протягом 6 років.

Спорстменка Ши Тін Мао, яка виграла золоту медаль, розповіла, що знала про пропозицію до старту змагання, за яким Цинь Кай спостерігав зі сторони.

"Я насправді дуже рада за них, тому що ці роки, витрачені на побудову кар'єри та стосунків, подарували їм багато приємного", – поділилася вона.

Реклама:

Головне сьогодні