Олімпіада заручин. Британський спортсмен зробив пропозицію своєму партнеру в Ріо

— 16 серпня 2016, 12:00

Британський спортсмен запропонував одружитися коханому Гарі Дінлі. Вони стали третьою парою, яка заручилася під час Олімпіади в Ріо, розповідає The Guardian.

Доки розгоряються дебати про те, чи доречними та етичними є публічні пропозиції, представник британської збірної у спортивній ходьбі отримав згоду від свого партнера.

Том Босворд освідчився на пляжі Копакабана й одразу виклав фото у Twiter із підписом: "Він сказав так!"

Партнер Тома, Гарі Дінлі, пізніше поділився фотографією обручки, додаючи: "Ну, добре".

На Олімпійських іграх у Ріо Босворд фінішував шостим на 20-кілометорвій дистанції.

Перша пропозицію одружитися на цьогорічній Олімпіаді отримала бразильська регбістка Ізадора Серулло. Після вильоту команди, яка приймає змагання, менеджерка стадіону Деодоро запропонувала своїй партнерці руку й серце.

[L]Більш публічною була пропозиція китайського спортсмена Цин Кай 25-річній коханій Хе Цзи одразу після нагородження спортсменки срібною медаллю за стрибки з триметрового трампліна.

Курйозний випадок освідчення стався із британською спортсменкою Шарлотт Дюжарден, коли вона отримала гран-прі в індивідуальному заїзді на конях, обійшовши конкурентку з Німеччини Ізабель Верт.

Після перемоги наречений Дюжаржен Дін Голдінг з'явився на публіці у футболці із написом: "Тепер ми можемо одружитися?"

Дюжарден згодом пояснила, що це була не пропозиція. Пара уже заручена, просто її коханий хотів показати, що не може дочекатися, коли вони одружаться.

Реклама:

Головне сьогодні