Тест

Що ховається за лаштунками ідеального світу Instagram

Так може здатися, якщо дивитися на їхні ідеалістичні світлини.

Що залишається поза кадром та яким насправді є життя п’яти впливових батьківських блогерів, без фільтрів та редагування, публікує The Daily Mail.

[L]Мама та блогер Bridie By The Sea прийняла виклик та зайнялася випічкою разом зі своєю донькою Еммою.

"Кожна страва цілком непередбачувана. Деякі з них можуть вийти на диво добре, в той час як інші... Знадобилося двоє дорослих, щоб відволікати Емму.

Не дивлячись на абсолютний хаос, який ми створили на кухні, це був успіх. Це все про баланс – насолоджуватися моментом разом незалежно від безладу і хаосу", зазначає жінка.

Блогер Bridie By The Sea разом із донькою Еммою пекла мафіни

Ще одна Емма, яка прийняла участь у проекті, блогер They Grow So Quick та мама двох хлопчиків у віці 3 та 5 років. Разом із синами вона вирішила приготувати здоровий сніданок.

"Будь-хто, хто коли-небудь готував разом з дітьми, знає, що реальність часто включає в себе безлад, розливи, надгризені інгредієнти і навіть істерики. Це, безумовно, не Instagram досконалість", зізнається вона.

Блогер They Grow So Quick та мама двох хлопчиків у віці 3 та 5 років готувала здоровий сніданок

Автор блогу Budding Smiles, Ханна, та її дворічний син Тобі готували піцу.

"До того, як я завела дитину, у мене був образ: я – готую, а маленькі "ангели" сидять за столом, змішуючи інгредієнти, роблять хмари з борошна, сміються та облизують ложку від тіста для пирогів.

Я повторюю... до того, як я завела дітей", – підкреслила блогер.

Автор блогу Budding Smiles, Ханна, та її дворічний син Тобі готували піцу

"Ідеальні картинки – надихають, але вони не завжди розповідають всю історію", – коментує свою участь у експерименті блогер Working Family Food.

Його звуть Джек і він балансує між тим, щоб бути гарним лікарем та чудовим татом.

Разом зі своїм сином, Джек взяв на себе завдання приготувати здорову страву, менш ніж за 30 хвилин.

"На моїх фотографіях ви бачитимете стек, а не липкий посуд і розсипи борошна, бризки молока або краплі соусу… Але чи роблять хаос та сміття їжу менш привабливою?", запитує він.

Блогер Working Family Food, разом зі своїм сином, взяв на себе завдання приготувати здорову страву, менш ніж за 30 хвилин

Не всі змогли показати справжню реальність. Наприклад, блогер Californian Mum in London показала ідеально зачесаного сина у фартушку та мінімальний розгардіяш на своїй кухні.

Не всі під час експерименту змогли відмовитися від ідеалістичних фото

Блогер Californian Mum in London показала ідеально зачесаного сина у фартушку та мінімальний розгардіяш на своїй кухні