1 та 2 жовтня закордонні виші, школи та коледжі приїдуть за студентами з України

1 жовтня в Києві та 2 жовтня в Одесі відбудеться виняткова подія, присвячена навчанню за кордоном – ОСВІТНІЙ WEEKEND. Організатор події – міжнародна освітня компанія DEC education.

На виставку прибудуть представники понад 50 престижних навчальних закладів Австрії, Австралії, Великобританії, Німеччини, Канади, Китаю, Італії, Нідерландів, Нової Зеландії, США, Швейцарії, Швеції, Франції.

Зареєструватися на виставку в Києві >>

Зареєструватися на виставку в Одесі >>

Вони презентують українським школярам, студентам та батькам програми середньої та вищої освіти, підготовки до вступу до університетів, мовних курсів, канікул з вивченням мови, підліткових курсів для майбутньої професії, групових поїздок під час шкільних канікул, післядипломної освіти, курсів для топ-менеджерів, а також сімейні програми.

Варто зазначити, що ОСВІТНІЙ WEEKEND – єдина виставка в Україні, яка збирає представників таких відомих рейтингових вишів, як University of Toronto, University of South Florida, Istituto Marangoni, Middlesex University, вищих шкіл Swiss Education Group, University of Westminster, Webster University, Adelphi University, American University, Auburn University.

Організатор події рекомендує відвідати івенти в Києві та Одесі сім’ям, які хочуть отримати загальну інформацію щодо можливостей престижної закордонної освіти, обрати країну, зрозуміти, з яких кроків та у якому віці варто починати підготовку до вступу. На ці та інші питання їм дадуть відповіді експерти компанії DEC education, які будуть працювати у консультаційному центрі. Також експерти допоможуть клієнтам компанії побудувати персональну освітню стратегію, в залежності від цілей та можливостей батьків, та з урахуванням інтересів та здібностей дитини.

Окрім консультацій та індивідуальних зустрічей з представниками університетів, шкіл, коледжів та з експертами DEC education, відвідувачі івенту матимуть можливість пройти тестування на знання англійської мови, яке проведуть викладачі мережі мовних шкіл DEC school. Це дозволить батькам визначитись з подальшим напрямком мовної підготовки, без якої навчання за кордоном неможливе.

Вхід на виставку ОСВІТНІЙ WEEKEND вільний, за умови попередньої реєстрації. Реєструйтеся онлайн, щоб уникнути черги на вході та заощадити час.

Додаткова інформація – у компанії DEC education: 0 800 30 44 00

Реклама:

Головне сьогодні