В Україні стартує проект вивчення англійської з рекордною кількістю іноземних волонтерів

— 5 жовтня 2016, 14:10

GoCamp – це інноваційний формат табору з поглибленим вивченням англійської мови. Протягом трьох тижнів діти робитимуть проекти у чотирьох напрямках: STEAM (наука, технологія, інженерія, мистецтво та математика), громадянська освіта, профорієнтація, спорт та здоров’я.

У 2016 році участь у пілотному проекті GoCamp взяли 9000 дітей з 126 шкіл з усієї України.

[L]80% таборів проходили у містечках та селах і лише 20% – в обласних центрах. Зі школярами працювали волонтери, які за власний рахунок прилетіли до України із 38 країн світу, серед яких США, Великобританія, Канада, Німеччина, Швейцарія, Мексика, Іспанія, Бразилія, Австралія, Китай, Індія, Сінгапур та інші.

У 2017 році організатори очікують приїзду 1000 волонтерів та участі у таборах 100 000 українських школярів.

В таборах GoCamp вивчення мови – це не мета, а засіб, за допомогою якого діти перебувають в багатокультурному середовищі, навчатимуться працювати в команді, критично мислити та бути толерантними до інших.

GoCamp прагне виховати нове покоління всебічно розвиненої та освіченої молоді, яка готова до життя в 21-му столітті, вільно володіє іноземними мовами та відкрита до інших культур та досвідів.

Діти перебувають в багатокультурному середовищі, навчаються працювати в команді, критично мислити. Фото Іван Чернічкін

Табори GoCamp ініціювали GoGlobal спільно з Міністерством освіти та науки в Україні у рамках Року англійської мови в Україні.

Прес-брифінг "Рекордна кількість волонтерів приїде в Україну, аби навчити школярів англійської" відбудеться 7 жовтня о 12:00 у приміщенні Інституту Горшеніна (вул. Мала Житомирська, 18Б).

Реклама:

Головне сьогодні