Тест

#моянованога. Як боєць АТО з інвалідністю жартує зі своїм протезом

Хлопець пояснює, що в цьому житті завжди можна знайти місце для гумору.

"Так, у мене з психікою все добре. Ні, на ПТСР не страждаю, психолог не потрібний", – підписав він одну із фотографій.

22-річний Юрій родом із Полтави. У серпні 2014 року він добровільно пішов у 54 ОРБ у розвід роту.

У березні 2016 року отримав поранення поблизу Гнутово, коли разом з побратимами виконував завдання по евакуації поранених з тилу ворога (витягували своїх). Отримав мінно-вибухові поранення лівої ноги, яка була ампутована. Потребував протезування та реабілітації.

#моянованога #mynewleg Перший сніг. Для когось він перший в цьому році, а для моєї ноги він перший в її, поки що, юному віці. Неприховані щирі емоції від її першої зимової казки - і на радощах вона вискакує на дах ТВК "Глобус". Добре що я встиг її зняти з себе, а то б моєї ваги скляний дах точно не витримав) P.S. Так, у мене з психікою все добре. Ні, на ПТСР не страждаю, психолог не потрібний. Ні, від побаченого ніхто психологічної травми не отримав, тільки дві жіночки в помаранчевих жилетах комунальників на хвилину перестали прочищати сходи від снігу 😁 ❄ ⛄ #першийсніг #майдан #майданнезалежності #хрещатик #глобус

Світлину опубліковано користувачем Yurii Dmytrenko (@dmytrenko.yurii) Лис 13, 2016 о 12:20 PST

Після поранення Дмитренко тренувався з програмою "Ігри Героїв", яка спрямована на реабілітацію вчорашніх бійців.

"Поранення отримав на початку весни. Я лежав у госпіталі. На той момент у мене навіть протеза не було, але я вже почав з ними тренуватися, потім я отримав протези, і вже через тиждень з протезами брав участь у проекті "Ігри героїв" у Києві", – розповідав боєць "Громадському радіо".

Юрій був спортсменом і до поранення – брав участь у організації забігів здоров’я, займався футболом.

У цьому році Дмитренко також приймав участь у змаганнях із кросфіту Banda Open 2016 на рівні зі звичайними спортсменами.

#моянованога #mynewleg Моя ньога сьогодні знову пішла без мене в зал. Чому без мене? Я відпочивав від змагань @gamesofheroes в Дніпрі. Вона багато підтягувалась, відтискалась, стояла і відтискалась вниз головою, робила випади з гирями. Ну і в кінці згадала що таке #deadlift, #powerclean і #pushjerk. Так, вона в мене бешена. Люблю свою ногу. P.S. На фото вона приміряється до гребного тренажера #concept, але добрі люди її відмовили. 😁

Світлину опубліковано користувачем Yurii Dmytrenko (@dmytrenko.yurii) Лис 1, 2016 о 7:07 PDT

#моянованога #mynewleg Чудовий вигляд на Дніпро з 21-го поверху.

Світлину опубліковано користувачем Yurii Dmytrenko (@dmytrenko.yurii) Лис 18, 2016 о 6:08 PST