В Google розповіли, що найчастіше шукали українці у 2016 році

— 13 грудня 2016, 17:30

Топ-запити цього року показали сталий інтерес українців до серіалів і футболу.

У 2016 році українці хотіли дізнатися, що таке високосний рік, "дратути" і brexit; чому так сумно і навіщо котові вуса. Крім того, намагалися з'ясувати як схуднути, кинути палити і як правильно бігати.

Найпопулярнішим запитом року в Україні став футбольний чемпіонат Євро-2016, а далі розташувалися відразу два серіали – "Фізрук" (3 сезон) і "Мажор" (2 сезон).

Крім того, українські користувачі Google активно шукали інформацію про Євробачення-2016, фільм "Загін самогубців" і 6 сезон популярного серіалу "Гра престолів".

У категорії "Персона" першу позицію посіла переможниця Євробачення-2016 Джамала.

Відразу за нею йде новообраний президент США Дональд Трамп і зниклий Тарас Позняков.

У 2016 році українці також активно шукали інформацію про британського актора Алана Рікмана, акторку, яка зіграла Харлі Квінн в фільмі "Загін самогубців" – Марго Роббі та юну зірку YouTube Міс Кеті.

Щодо фільмів, українців найбільше цікавила екранізація коміксу "Загін самогубців".

[L]Також до першої десятки увійшли мультфільми "Звірополіс" і "Таємне життя домашніх тварин", блокбастери "Дедпул", "Доктор Стрендж" і "Бетмен проти Супермена", а також комедія "8 кращих побачень".

Лідером в категорії телевізійних шоу став музичний конкурс Євробачення-2016, а серед серіалів українці найчастіше шукали нові сезони комедійного телесеріалу "Фізрук", кримінального детективу "Мажор" і фентезі "Гра Престолів".

"Покупкою року" в 2016 році, відповідно до запитів українців, став газобетон. Серед найпопулярніших запитів опинилися пуховики, цуценята мопса і сукні для латини.

Реклама:

Головне сьогодні