Пес на ім'я Бос не проґавив шанс попросити подарунок на Різдво

— 19 грудня 2016, 11:45

9-річний собака Бос опинився на вулиці після того, як його родина більше не могла його утримувати, пише BoredPanda.

Стаффордширський тер'єр провів понад 280 днів у притулку в Атланті. Його історія була надто болючою для працівників закладу, вони не могли покинути собаку на свята, тому вирішили начепити йому оголошення і розмістити світлину в мережі, щоб допомогти знайти бездомному родину.

Єдине, чого по-справжньому хотів найстарший мешканець притулку для бездомних собак Атланти – щоб знайшлися його власник. Фото boredpanda.com

"Його ім'я, Бос, пасує йому, тому що коли ми гуляємо з ним в околицях, люди дивляться на нього із повагою та захопленням, так солідно він виглядає… Але насправді його ім'я могло бути і Кексик. Такий він уже солоденький", – розповіла його доглядальниця у притулку Дебора Лоре.

Стаффордширський тер'єр провів понад 280 днів у притулку в Атланті. Фото boredpanda.com

З останніх новин стало відомо, що пошуки власника для Боса активно просуваються.

[L]"Він зустрівся зі своєю потенційною родиною та незабаром побачиться із двома собаками, з якими мешкатиме. Нічого б такого не сталося, якби він так сильно не хотів мати дім", – розповіли працівники притулку, додавши, що тримають схрещеними пальці, щоб їхній улюбленець-пес все-таки відзначив свята не в притулку.

Реклама:

Головне сьогодні