У "Поліклініку без черг" можна зайти з "Карткою киянина". Сервіс запустив онлайн-запис

— 20 грудня 2016, 16:30

Ініціатива "Поліклініка без черг" втілюється спільно з Київським міським дитячим діагностичним центром (КМДДЦ).

Запис онлайн наразі можуть собі дозволити тільки в КМДДЦ, однак найближчим часом до проекту приєднаються і інші медзаклади столиці.

"Інтеграція системи "Поліклініка без черг" з "Карткою киянина" – наступний логічний крок співпраці з КМДА після запуску системи онлайн запису на прийом до лікаря в Київському міському дитячому діагностичному центрі.

Ця співпраця відбулося за рахунок ініціативи Kyiv Smart City в партнерстві з Інкубатором 1991. У наступному році, згідно з дорученням Віталія Кличка, ми плануємо впровадження системи по всіх поліклініках Києва", – розповів засновник проекту Артур Верба.

Сервіс допоможе пацієнту економити час – правильно вибудовувати логістику відвідування різних фахівців за один візит до лікарні, мінімізує черги під кабінетами і спростить життя самим медикам.

[L]Також у перспективі планується запуск ще двох соціальних ініціатив – електронної медичної карти і електронного рецепту.

Електронна медична карта допоможе киянам відмовитися від паперових амбулаторних карт і переведе їх в цифровий формат.

Приходячи на прийом до лікаря, пацієнту достатньо буде мати при собі "Карту киянина" або смартфон з однойменним мобільним додатком, де будуть зберігатися медичні дані пацієнта.

Після впровадження електронного рецепта в аптеці досить буде дати лише "Карту киянина" або активувати мобільний додаток – пацієнт миттєво буде ідентифікований в системі, після чого йому видадуть необхідні ліки, автоматично нарахують знижку.

Раніше також повідомлялося, українка Наталія Гуран створила програму "Ліки Контроль", яка дозволяє пацієнтам перевіряти медичні препарати для уникнення підробок. Мобільний додаток діє за допомогою реєстру МОЗу.

Реклама:

Головне сьогодні