Мати Фішер, акторка Деббі Рейнольдс, померла, переживши доньку на 1 день

— 29 грудня 2016, 10:00

Американська акторка та співачка Деббі Рейнольдс, зірка Золотого Голлівуду та мати "принцеси Леї" Керрі Фішер пішла з життя, переживши кохану доньку лише на один день.

28-го грудня в 84-річної Деббі стався інсульт, внаслідок якого вона померла в лікарні. Про це повідомляє TаблоID із посиланням на видання "TMZ".

Американська акторка та співачка Деббі Рейнольдс, мати "принцеси Леї" Керрі Фішер пішла з життя, переживши кохану доньку лише на один день. Фото wennermedia.com

Зі слів сина покійної, Тодда, якраз перед інсультом вона сказала йому: "Я так сумую за нею, я хочу бути з Керрі". Вони саме обговорювали деталі похорону, коли матері стало зле.

[L]"Вона з Керрі", – поділився Тодд із журналістами.

Джерела, наближені до родини, розповіли, що здоров'я Рейнольдс в останній рік погіршилося, і що вона вже пережила кілька інсультів. Одначе смерть доньки, Керрі Фішер, остаточно підкосила жінку.

Деббі Рейнольдс відома за ролями в таких фільмах "Ті, що співають під дощем", "Павутиння Шарлотти", "Мати", "За канделябрами".

Вона тричі була заміжня. Керрі й Тодда вона народила від першого чоловіка, співака Едді Фішера, з яким гучно розлучилася в 1959-му через його роман із Елізабет Тейлор.

Стосункам Деббі та Керрі присвячений фільм "Листівки з того світу", знятий за мотивами напівавтобіографічної книги Фішер у 1991-му. У ньому знялися Ширлі Маклейн та Меріл Стріп.

Стосункам Деббі та Керрі присвячений фільм "Листівки з того світу", знятий за мотивами напівавтобіографічної книги Фішер у 1991-му. Фото etonline.com

60-річна Керрі Фішер пішла з життя 27-го грудня. Її фанати по всьому світу дуже тяжко переживають відхід відомої акторки.

Увечері 28 грудня фанати Фішер зібралися у місті Анахайм (Каліфорнія), взявши іграшкові світлові мечі – зброю джедаїв із "Зоряних воєн".

Як зазначає видання Huffington Post, подібні заходи в пам'ять актриси будуть відбуватися протягом трьох днів і в інших містах країни.

for carrie #anddebbie #lightsabervigil #carriefisher #downtowndisney #maytheforcebewithyou

A photo posted by Val Taylor (@valeatscheese) on Dec 28, 2016 at 7:35pm PST

Реклама:

Головне сьогодні