Батько чоловіка-моделі Maybelline "відшив" гомофобів 1 коментарем

— 21 січня 2017, 11:00

Новина про те, що обличчям відомої косметичної компанії Maybelline став 25-річний чоловік, б'юті-блогер Менні Гатьєррес, звісно ж, викликала неоднозначну реакцію – від захоплення до відвертого засудження.

Консервативно налаштований блогер Метт Волш у своєму Twitter-акаунті написав обурений коментар з приводу цієї події: "Батьки, ось чому ви завжди повинні бути поруч. коли ростите своїх синів", йдеться на BoredPanda.

Своїм твітом Волш намагався зробити акцент на тому, що недостатність уваги тата до хлопчика у дитинстві спричинює "аномалію", якою став Менні.

Чого точно не очікував коментатор, так це відповіді батька нового обличчя Maybelline. Але реакція тата Менні Гатьєрреса не забарилася.

"Дозвольте спершу Вам сказати, що я завжди тримав зв'язок зі своїм сином і надалі залишаюся поруч у його житті. Я не тільки пишаюся тим, чого він досягнув, але й в цілому гордий за те, якою особистістю став мій син, – написав батько.

Я знаю, що Ви написали свій коментар через недостатню обізнаність з приводу існування ЛГБТ-спільнот. Якби ви знали більше, розуміли б, що вони – одні із найщиріших та найдобріших людей. Я сприйму усі Ваші слова й вчинки мудро. Так як і Ви робите все можливе для власної родини, я роблю для своєї. Вдалого вам дня".

Раніше йшлося про те, що американські розробники створили сайт, який допомагає батькам порозумітися з дітьми ЛГБТ.

Про те, як прийняти особливість своєї дитини та допомагати іншим батькам налагоджувати стосунки із дітьми нетрадиційної сексуальної орієнтації йшлося в інтерв'ю "Надежный тыл. Как это – быть мамой гея".

Реклама:

Головне сьогодні