Prometheus запускає 4 безкоштовні курси від ProZorro, Ради Європи та ОБСЄ

Проект масових відкритих онлайн-курсів Prometheus відкриває реєстрацію на 4 нові курси від Мінекономрозвитку, Ради Європи та Офісу Координатора проектів ОБСЄ в Україні.

Prometheus запускає 4 безкоштовні курси від ProZorro, Ради Європи та ОБСЄ. Фото GaudiLab/Depositphotos

Курс "Публічні закупівлі для бізнесу" від Міністерства економічного розвитку та торгівлі та Проекту ЄС "Гармонізація системи державних закупівель в Україні зі стандартами ЄС" розповість про все, що необхідно знати бізнесу, щоб почати успішно працювати на ринку публічних закупівель розміром в 300 мільярдів гривень.

"Доступ до публічної інформації" – курс, створений за підтримки проекту Ради Європи в Україні допоможе розібратися, куди комунальне підприємство витрачає бюджетні кошти, хто і на якій підставі вирубує парк для будівництва котеджного містечка і як звертатися за публічною інформацією.

Курс Офісу Координатора проектів ОБСЄ в Україні "Як ефективно спланувати та провести діалог" буде корисний тим, кому потрібно покращити майстерність ведення колективних обговорень або важливо зробити більш ефективною свою активну громадську діяльність.

"Цифрові комунікації в глобальному просторі" – курс, спрямований на поширення знань про інформаційні технології серед усіх нефахівців, які не мають базових навичок технічного спрямування, але прагнуть навчитись працювати в сучасному інформаційному середовищі.

Люди, які не займаються фахово цифровими технологіями, дізнаються про основні операційні системи, види веб-ресурсів та специфіку їх створення й використання, зможуть опанувати хмарні технології, інструментарій роботи із соціальними мережами та цифровий етикет.

Реклама:

Головне сьогодні