У Києві 15-річний підліток украв 76 троянд для коханої дівчини

— 9 березня 2017, 14:50

15-річний юнак вкрав у підземному переході станції метро "Нивки" 76 троянд вартістю майже 3200 гривень, щоб подарувати своїй коханій.

15-річний юнак вкрав у підземному переході станції метро "Нивки" 76 троянд вартістю майже 3200 гривень. Фото unn.com.ua

"Дочекавшись, поки продавці відволіклися, молодик вихопив із вази оберемок троянд і побіг геть. На крики потерпілих про допомогу прибігли дільничні офіцери поліції, які були неподалік", – йдеться у повідомленні Нацполіції.

За словами старшого дільничного офіцера поліції Шевченківського управління Олександра Антоненка, обкрадені продавці розповіли, як усе відбулося, а також вказали на прикмети підлітка і напрямок, у якому він побіг.

[L]Поліцейські побігли у вказаному напрямку дворами і побачили хлопця із букетом троянд, який підходив за зовнішніми ознаками. Його й доставили до управління поліції.

За заявою потерпілих слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

У присутності своїх рідних підліток зізнався у скоєному та розповів, що взяв квіти, аби подарувати своїй подрузі. Речові докази – 76 троянд вартістю майже 3200 гривень, вилучені та повернуті власникам.

"Вирішується питання щодо оголошення підозри 15-річному уродженцю Вінниці у скоєнні грабунку. На цей час він відпущений додому під особисте зобов’язання", – йдеться у повідомленні.

Реклама:

Головне сьогодні