Серед тих, хто "обживатиме" Марс з Ілоном Маском у 2022 році, буде українець

— 1 квітня 2017, 10:30

Одним із кандидатів на політ з метою "обживання" планети Марс, який у 2022 році запланував винахідник Ілон Маск, є українець.

Ілон Маск хоче почати колонізувати Марс із 2022 року. Фото businessinsider.com

Усіх потенційних учасників польоту з огляду на обставини безпеки зобов'язали не розголошувати відомих їм деталей експедиції, проте українець вирішив трохи розповісти про те, як наважився на цей крок.

Він уже готовий викласти 200 тисяч доларів, які попередньо закладені як вартість участі у майбутньому польоті.

Оскільки сума доволі значна й можуть виникнути запитання, де взялося стільки грошей та ще й за 5 років до старту проекту, майбутній його учасник просив не називати його імені, місця проживання та роду занять.

"Я дуже зрадів, коли Маск розповів, що запустить перших людей на Марс на три роки раніше, ніж попередньо розповідав. У мене в житті є майже все – не вистачає тільки опинитися серед тих, хто освоюватиме нову планету і стане практично новим видом істот", – розповів чоловік.

[L]За словами майбутнього першопрохідця, він остаточно прийняв своє рішення після того, як дізнався, як саме називатиметься космічний корабель, який готують до місії.

"Я народився у 1979 році й тоді вийшла перша книжка із серії "Путівник Галактикою" Дугласа Адамса. Звісно, я нічого не знав ні про книгу, ні про автора, аж поки не прочитав український переклад, – пригадує чоловік.

Батько з роботи приніс мені журнал "Всесвіт", де був надрукований фрагмент про космотуристів. Тоді мені було 11. А зараз – 38, і у вересні минулого року я дізнався, що корабель Ілона Маска називатиметься "Золоте серце" на честь повісті!".

"Що мені лишалося ще робити? У першому польоті візьме участь близько ста людей, серед них буду я – заради цього варто жити" – додає він.

Нагадаємо, у вересні 2016 року Ілон Маск представив свій амбітний план колонізації Марсу у 2022 році. Він має намір поселити на Марсі мільйон людей, аби врятувати їх від вимирання.

Відчайдушні вчинки наших співвітчизників викликають захоплення, особливо коли вони – реальні.

"Українська правда. Життя" вітає своїх читачів із 1 квітня і сподівається, що хтось з українців все-таки долучиться до польоту "Золотого серця" Ілона Маска, чим вкотре підтвердить, що наші – можуть!

А поки ми вимушені повідомити, що усі персонажі вигадані (звісно, крім засновника SpaceX, генерального директора Tesla Motors) і збіги матимуть випадковий характер.

Реклама:

Головне сьогодні