#ЩастиНаЗНО. У мережі триває флешмоб на підтримку випускників

— 19 травня 2017, 11:45

В мережі триває флешмоб на підтримку випускників, які здаватимуть цього року ЗНО.

Це антистресовий фановий захід, який допоможе їм відволіктись від негативу, вважають ініціатори флешмобу.

Ініціативу підтримали молодші школярі, а також музиканти і телеведучі: гурти Green Gray та B&B Project та Анна-Марія, телеведучі Юля Шпачинська та Сергій Барбу, актори Євген Янович та Катерина Колесник.

Гурт Green Gray:

Актор і сценарист студії "Мамахохотала", головний герой фільму "Інфоголік" Євген Янович:

Я впевнений, що серед моїх підписників є величезна кількість випускників, тому цей пост для вас (та й для школярів просто) Я пам'ятаю свій 2008й і те невідоме, що нас чекало. Бо наш випуск, 2008го, був першопрохідцями. Ми відкривали повноцінне ЗНО в Україні і вступали до ВУЗів лише по сертифікатам. До нас можна було ще складати іспити у кожному університеті окремо і вступати за такою схемою, якщо хтось вже не чув про таке :) Так от, ми переживали, хвилювались, та виявилось, що вовк не такий страшний, як нам його малювали! Це ніби комарик вкусить, просто пару разів по пару годин! Вірте у себе і все у вас вийде! І пам'ятайте, що після ЗНО життя не закінчується) Я легко потрапив зі своїми балами на найкращий факультет кращого ВУЗу країни, але за спеціальністю так і не працюю) Тому, друзі, #ЩастинаЗНО! _________________ До речі, хто куди збирається вступати? І взагалі, люди з яких ВУЗів підписані на мене, а?

Публикация от Комік. Актор. Мамахохотала. (@yanovychzhenya) Май 16 2017 в 10:36 PDT

Гурт B&B Project:

Координатор ініціативи "Відкривай Україну" Денис Блощинський:

Катерина Колесник - акторка, яка грає роль Марини у комедійному серіалі "Коли ми дома" на телеканалі СТБ.

Гурто Анна-Марія:

Ведуча "Подробностей" на "Інтері" Юлія Шпачинська:

Ведучий "5 каналу" Сергій Барбу:

[L]Долучитись до флешмобу можна у соціальних мережах – написати пост, який підбадьорить або надихне, або розповісти свою історію з хештегом #ЩастиНаЗНО.

Ще один варіант – намалювати плакат з гаслом і зібрати більше 30-ти лайків. Тоді команда проекту надішле 5 футболок з написом "Щасти на ЗНО", бандану, кепку та instagram-рамку.

З усім цим у день ЗНО ви можете прийти під школи – привітати учасників, обійняти, зробити селфі та підбадьорити.

Реклама:

Головне сьогодні