"Не перестаю молитися за мир": Українські військові зустрілися з Папою Римським. ФОТО

— 24 травня 2017, 16:27

Папа Римський Франциск зустрівся з українськими військовими під час загальної аудієнції у Ватикані, що відбулася після Міжнародного військового паломництва до Люрду (Франція).

Папа Римський Франциск зустрівся з українськими військовими під час загальної аудієнції у Ватикані. Фото mil.gov.ua

Із 19 до 21 травня 2017 року в Марійському відпустовому центрі Люрду у Франції відбувалося 59-те Міжнародне військове паломництво, повідомляє Міноборони.

В аудієнції зі Папою Франциском, яка проходила у Ватикані після паломництва, взяли участь і військовослужбовці з України. Наша делегація подарувала Папі Франциску український прапор.

Наша делегація подарувала Папі Франциску український прапор. Фото mil.gov.ua

"Українські прочани, — Христос Воскрес! — які брали участь у Міжнародному Військовому паломництві. Не перестаю випрошувати в Господа миру для дорогої української землі", — сказав Папа Франциск наприкінці загальної аудієнції, що відбулася 24 травня на площі Святого Петра у Ватикані.

[L]Цього року до Люрду на Міжнародне військове паломництво під проводом владики Михаїла Колтуна вирушили представники Міноборони та Генштабу, учасники АТО, офіцери, солдати Збройних Сил та Нацгвардії, курсанти Академії сухопутних військ ім. Сагайдачного та Академії ДПС України, військові капелани та родини військовослужбовців.

У паломництві брали участь також і військовослужбовці, які отримали бойові поранення під час виконання завдань в районі АТО.

До Люрду українці взяли із собою фотовиставку, яка презентує фотографії поранених на Сході військових.

Цього року у 59-му Міжнародному Військовому паломництві брали участь представники з понад 40 країн, близько 12 тисяч паломників, з них 130 — з України, 1500 — з Хорватії, 800 — з Німеччини, 180 — з Польщі.

Паломництво проходило під гаслом "Даруй нам мир".

Фото mil.gov.ua
Фото mil.gov.ua
Фото mil.gov.ua
Фото mil.gov.ua
Фото mil.gov.ua
Фото mil.gov.ua
Фото mil.gov.ua
Реклама:

Головне сьогодні