Hatsan Striker 1000X Vortex — якісна гвинтівка за привабливою ціною ®

— 4 травня 2017, 12:54

Загальновідомо, що чоловіки — мисливці по своїй природі. Саме тому багатьох представників сильної статі так приваблює зброя. Асортимент представлених на ринку пневматичних гвинтівок неймовірно широкий. Однак серед них є моделі, що користуються дійсно значним попитом. Одна із них — Hatsan Striker 1000X Vortex.

Турецький бренд Hatsan — один із найвідоміших у світі виробників зброї. Компанія випускає не тільки вогнепальну та мисливську зброю, а й навіть такі серйозні пристрої, як пускові ракетні установки. Якість та надійність будь-якої продукції Hatsan не викливає сумнівів. Недивно, що відвідувачі каталогу описів і цін MagaZilla, обираючи пневматичні гвинтівки, часто віддають перевагу моделям Hatsan. Пропонуємо вам дізнатися про особливості однієї з найбільш популярних гвинтівок на порталі — Hatsan Striker 1000X Vortex.

Огляд гвинтівки Hatsan Striker 1000X Vortex

Незважаючи на невелику масу (всього 2,9 кг), однозарядна гвинтівка Hatsan Striker 1000X Vortex досить потужна. В момент пострілу куля розганяється приблизно до швидкості звуку — 305 м/с. В гвинтівці використовується газова пружина. Цей елемент забезпечує плавну роботу механізму, м’яку віддачу та невелику гучність пострілу.

Приклад гвинтівки виготовлений із дерева, на ньому присутні спеціальні насічки для зручності хвату. Мушка оснащена кольоровими фіберогласовимі нитками, завдяки яким прицілюватися більш зручно. Запобіжник не допустить випадкового пострілу. Якісне нарізне дуло Hatsan Striker 1000X Vortex виконане із збройової сталі. Воно забезпечує високу кучність стрільби.

Hatsan Striker 1000X Vortex — відмінна гвинтівка для використання на природі. Вона ідеально підходить для стрільби на малі та середні відстані (до 100 м). Власникам цієї гвинтівки варто звернути увагу на те, що експерти рекомендують використовувати для стрільби з неї виключно важкі кулі.

За даними порталу "Магазилла", вартість пневматичної гвинтівки Hatsan Striker 1000X Vortex в українських інтернет-магазинах складає від 2875 грн до 3440 грн.

Реклама:

Головне сьогодні