Джої, Рейчел, Чендлер, Моніка, Фібі чи Росс: дослідник підрахував, хто з "Друзів" більший кавоман

— 2 липня 2017, 10:00

Дуже багато епізодів культового серіалу "Друзі" відбуваються в кав'ярні Central Perk. Скільки ж чашок кави герої встигли вихилити за 10 сезонів та скільки грошей там залишили – ретельно підрахував британський письменник Кіт Лавлейс.

Британець проаналізував "кавові звички" героїв серіалу. Фото з офіційної Facebook-стрінки "Друзів"

Цікаво, що він навіть не є великим фанатом "Друзів". А от фанатом кави – так. І незнання того, хто з серіалу – найбільший кавоман, здавалося Кітові "значущою прогалиною у нашій спільній поп-культурі".

Про це пише The Huffington Post.

Результатом свого дослідження, яке він провів кілька років тому, Лавлейс поділився днями у Twitter. Тоді, уважно передивившись усі серії та старанно порахувавши всі чашки, навіть порожні кавові чашки, які з'являлися в кадрі, він дійшов висновку: найбільше кави – 227 філіжанок – випила Фібі.

Та на досягнутому Кіт не спинився. Він дослідив, як змінювалося кавування кожного з героїв від першого до останнього сезону: тобто хто став пити кави більше, а хто менше.

А ще письменник вирахував, хто з "Друзів" більше грошей витратив на каву. Припущення щодо цін у Central Perk він зробив на основі епізоду, в якому Моніка отримує рахунок на 4 долари 12 центів за каву та скон. Відтак Лайлейс зробив умовні півтора долари вартістю однієї чашки кави.

Він врахував і чайові, бо в епізоді про "унагі" Росса ця тема якраз піднімається, і Чендлер називає цифру в 20%.

Як відомо, остання серія "Друзів" вийшла в 2004-му році. А у 2015-му шанувальники серіалу отримали приємний сюрприз: епізод, який свого часу вирізали.

Реклама:

Головне сьогодні