Десантник АТО пішки вирушив у мандрівку до узбережжя Атлантичного океану

— 15 серпня 2017, 17:56

Валерієві 24 роки – 5 він прослужив у ВДВ, протягом трьох воював. Півроку тому він втратив роботу, але не втратив віри у себе.

"Коли Європарламент проголосував за безвіз для України, я помітив скільки брехні ллється на цю чудову подію і більше того, знайшлося багато людей, які повірили в те, що ця подія носить негативний характер для нашої країни", – розповідає Валерій.

Я задумався, чому люди вірять і повторюють брехню? Тому що бояться вийти за межі свого комфорту і відкрити для себе щось нове. А ця брехня виправдовує їхній страх".

[L]Щоб переконати всіх, що не варто відкладати подорожі та виправдовуватися стандартними фразами, юнак вирушив пішки у похід з Парижу, через усю Францію та Іспанію до узбережжя Атлантичного океану до мису Фіністерре.

"Я втілюю у собі все те, чим люди себе виправдовують: не знаю мови, ніколи не був за межами України, йду один, із собою в мене буде необхідний мінімум грошей", – ділиться Валерій.

Він збирається пройти не туристичними стежками, а непристосованими місцями. Його подорож триватиме більше 2 місяців, за які він планує пройти понад 1500 кілометрів.

"Я сподіваюсь, що після того, як я це зроблю, хоча б хтось замислиться і вирішить спробувати. Не потрібно виходити за межі свого комфорту, ці межі треба розширити. Я піду шляхом Святого Якова. Я Вільна Людина", – додає Валерій.

Реклама:

Головне сьогодні