Діснейленд не дозволив хлопцю бути принцесою. Мама вважає – дискримінація

— 31 серпня 2017, 13:18

Трирічному хлопчику у паризькому Діснейленді відмовилися зробити макіяж і зачіску, як у принцеси, тому що він не дівчинка.

Трирічному хлопчику у паризькому Діснейленді відмовилися зробити макіяж і зачіску, як у принцеси. Фото mirror.co.uk

Мама хлопчика, Хейлі МакЛінн-Гласс забронювала для свого сина Ноа участь в акції "Принцеса дня", йдеться на The Guardian.

Її трирічний син дуже любить мультик "Крижане серце", особливо йому подобаються сукні героїні Ельзи, тому мама вирішила подарувати синові участь у "Принцесі дня".

Коли жінка звернулася до організаторів, їй повідомили, що долучитися можуть винятково дівчата, а хлопчики – ні.

[L]Після відмови працівників розважального закладу зробити хлопчику мейк-ап і вдягти сукню, Хейлі написала відкритого листа до них із запитанням, до яких "жахливих наслідків" могло б призвести те, що її синові дозволили б одягти сукню принцеси.

"Участь у події можуть брати всі діти віком від 3 до 12 років. Тому ми перепросили у родини Ноа за те, що їм повідомили неправдиву інформацію", – прокоментували у Діснейленді цей випадок.

Мати хлопчика розповіла, що на сайті закладу було сказано про те, що акція "Принцеса дня" гарантує кожній дівчинці можливість мати мейк-ап і зачіску принцеси.

Хейлі розповіла, що її син постійно носить сукню, як у Ельзи, навіть відмовляється її знімати, коли лягає спати. Ноа знає напам'ять усі слова "Let It Go", а також усіх інших пісень, які звучать у мультику.

Вона переконана, що хлопчик пережив дискримінацію і був позбавлений права перевтілитися в улюбленого мультиплікаційного персонажа тільки тому, що він – хлопчик.

Мама розповіла, що її син постійно носить сукню, як у Ельзи, навіть відмовляється її знімати, коли лягає спати. Фото amazonaws.com

"Якщо дівчинка хоче бути супергероєм, їй дозволяють. Якщо вона хоче бути джедаєм – може. Дівчатка можуть бути ким завгодно", – додала жінка.

У паризькому Діснейленді такий випадок назвали одиничним, перепросили за нього й запевнили, що він більше не повториться.

"Звісно, і хлопчики, і дівчатка можуть долучатися до "Принцеси дня", як і до решти наших розваг", – сказали у закладі.

Реклама:

Головне сьогодні