30 жертв за 18 років: Подружжя канібалів із Краснодара продавало людське м'ясо

— 27 вересня 2017, 13:36

У Краснодарі поліція випадково знайшла і затримала подружжя канібалів, які убивали людей і споживали їхнє м'ясо із 1999 року.

Наталія та Дмитро Бакшеєві. Фото kpcdn.net

На слід канібалів Дмитра та Наталії Бакшеєвих поліція вийшла після звернення укладачів асфальту, які 11 вересня знайшли мобільний телефон на вулиці Рєпіна у Краснодарі.

Телефон містив приголомшливі знімки чоловіка, який позував із частинами людських тіл, йдеться на сайті російського МВС.

На одному із фото можна упізнати сервіровану людську голову. На знімку стоїть дата – 28 грудня 1999 року, що дозволяє правоохоронцям стверджувати – канібали більше 20 років убивали людей та поїдали їх.

На Дмитра поліцейських "вивела" фотографія, на якій він позує із кистю людської руки в роті. Схоже, це була одна із останніх жертв чоловіка.

Дмитро спершу наполягав, що знайшов мертву жінку в лісі 10 вересня, поклав в рюкзак частини її тіла і поїхав на громадському транспорті на роботу. Рештки він викинув у сміттєві баки.

На одному із фото можна упізнати сервіровану людську голову. Фото gazeta.ru

35-річний Дмитро Бакшеєв чинив активний опір під час затримання. За даними краснодарської поліції, свої дії чоловік не зміг пояснити, назвавши вчинок дурістю, йдеться у матеріалі Газета.ру.

Дмитро також розповів, що одну із жертв він убив після того, як жінка почала до нього чіплятися. Він штовхнув жінку, яка нібито впала й ударилася головою. Він приніс тіло додому, тому що начебто просто не знав, що з ним робити.

Його дружина, 42-річна Наталія Бакшеєва здалася добровільно й після роботи із психологом розповіла про 30 жертв, яких вважали зниклими безвісти, йдеться у матеріалі The Washington Post.

Після затримання Наталію на 7 днів поклали до психіатричної лікарні для перевірки психічного здоров'я. 18 вересня жінку відпустили, визнавши осудною.

Дотепер слідчим вдалося ідентифікувати тіла 7 загиблих. Правоохоронці також знайшли докази того, що подружня пара канібалів не тільки вбивала, розчленовувала і поїдала людей, але також робила консерви з людського м'яса, готувала із них пироги та могла постачати їх до закладів масового харчування Краснодара.

Подружжя зізналося, що присипляли своїх жертв ефіром і корвалолом. На запах корвалолу часто скаржилися сусіди подружжя канібалів по гуртожитку Льотного училища Міноборони.

Наталія працювала там медсестрою.

Наразі вдалося ідентифікувати 19 фрагментів шкіри, яку чоловік із дружиною ймовірно знімали з жертв. Ба більше, у холодильнику були знайдені законсервовані у банках рештки людських тіл.

У холодильнику пари були знайдені законсервованими у банках рештки людських тіл. Фото gazeta.ru

Поки невідомо, за яким принципом канібали обирали собі жертв, повідомляє CNN.

За даними видання, у квартирі подружжі під час обшуку було знайдено слоїк із законсервованою рукою.

Крім того, Дмитро Бакшеєв, на відміну від своєї дружини, визнав тільки 2 убивства – "через чіпляння" та ще одне у 2012 році.

Поки не підтверджено, однак ймовірно, дружина могла годувати курсантів Льотного училища Міноборони тушонкою з людського м'яса.

Про таку можливість свідчить раніше виявлений на території училища пакет та відро з частинами трупа жіночого тіла.

Удома у канібалів правоохоронці знайшли відеоуроки і рецепти приготування людського м'яса.

У матеріалі The Daily Mail повідомляється, що Наталія Бакшеєва готувала пироги з начинкою з людського м'яса та продавала їх краснодарським закладам харчування.

Жінка розповідала, що пече, а на запитання, із чого робить начинку для пирогів, відповідала: "З усього, що попадає під руку".

Наталія також працювала кухарем в одному з кафе у 2010 році. Його власник Віталій Якубенко розповів, що жінка була дуже активною і постійно розпитувала, де вони закуповують рибу та м'ясо.

Пізніше Наталія сама почала займатися закупівлею м'яса, запевняючи шефа, що має дуже хорошого постачальника.

За словами власника закладу, жінку звільнили, тому що вона виглядала і поводилася вульгарно.

Прийомна мати Дмитра Бакшеєва розповіла, що його біологічні батьки були наркозалежними. У підлітковому віці він часто потрапляв за ґрати за крадіжки.

Жінка звинувачує у всьому Наталію, вважаючи її алкоголічкою, та розповідаючи, що подружжя постійно сварилося й навіть били одне одного.

За словами прийомної матері Дмитра, пара одружилася, коли йому було 18 років.

Реклама:

Головне сьогодні