У супермаркетах Фінляндії продаватимуть хліб із цвіркунами. Ням-ням

— 23 листопада 2017, 17:07

Одна з найбільших пекарських компаній Фінляндії виготовляє і продає хліб із сушеними цвіркунами.

Фото AntonMatyukha/Depositphotos

Керівник компанії, Маркус Хеллштром рохповів, що одна хлібина з його фабрики містить близько 70 сушених домашніх цвіркунів, йдеться на CNBC.

Їх перемелюють і додають у борошно. У кожному буханці є близько 3% цвіркунів від загальної маси.

[L]"У цього хліба хороший смак і свіжість. Ми ж любимо коштувати щось нове", – розповідає Хеллштром.

Ці слова підтверджуються дослідженнями – жителі Фінляндії найбільш позитивно ставляться до різних типів комах порівняно з іншими Скандинавськими країнами.

"Ми зробили хруский додаток для того, щоб покращити смак. Результат виявився неперевершеним. Цвіркуни – джерело білка, жирних кислот, кальцію, заліза й вітаміну В12", – пояснив Хеллштром.

Фото starush/Depositphotos

Перші хлібини із цвіркунами прадаватимуться цієї п'ятниці. Їх можна буде купити у 47 супермаркетах Фінляндії.

Реклама:

Головне сьогодні