Тепер в Instagram можна приховати пости користувача без відписки від нього

6243
23 травня 2018

Instagram представив нову функцію. Вона дозволяє приховати у своїй стрічці пости певних людей, не відписуючись від них.

Мовляв, це дозволить зробити вашу стрічку ще персоналізованішою.

 

Коли ви вимикаєте сповіщення акаунта, ви досі можете бачити пости його профілю і отримувати сповіщення на постах, де вас позначили.

Люди, яких ви "вимкнули", не знатимуть, що ви це зробили.

Ви також завжди можете знову їх "увімкнути".

 

Щоб "вимкнути" акаунт, натисніть на меню у кутку поста.

Там ви можете вибрати: сховати лише свої пости від конкретної людини, чи і пости, і stories.

powered by lun.ua