Замість борщу гаспачо: "Укрзалізниця" починає повноцінно годувати у поїздах

670
12 червня 2018

"Укрзалізниця" запускає послугу повноцінного гарячого харчування для пасажирів.

Для збільшення натисніть на зображення
Для збільшення натисніть на зображення

Із 18 червня нове повноцінне харчування буде доступне пасажирам 4-х поїздів:

  • № 81 Київ – Ужгород;
  • № 104 Київ – Маріуполь;
  • № 7 Київ – Івано-Франківськ;
  • № 749 Київ – Івано-Франківськ.

Про це повідомляє виконуючий обов’язки голови правління "Укрзалізниці" Євген Кравцов на своїй сторінці у Facebook.

"Замість борщу поки гаспачо, але є ще 2 види перших страв, смачні обіди та натуральні чаї і кава.

Упродовж декількох тижнів ми плануємо розширити тестову послугу ще на деякі поїзди.

Ми подивимося, наскільки технологія буде прийнятною, чи сподобається послуга пасажирам, і потім визначимося щодо подальшого її запровадження", – зазначає Євген Кравцов.

Розрахуватися можна як готівкою, так і карткою за допомогою терміналів.

Як зазначає Кравцов, уже в наступні декілька тижнів буде можливо замовити ланч-бокси при купівлі квитків.

Замовлення можна оформити на пасажирське місце по телефону, через офіціанта-стюарда або безпосередньо в спеціально обладнаному сервісному купе.

Меню буде залежати від сезонності. До нього планують додати і українські страви.

Упаковка страв буде підлягати повторній переробці.

Перший час пасажирам видаватимуть спеціальний запитальник, у якому можна буде оцінити новий сервіс.

powered by lun.ua