ВінТеж: мама заступилася за сина, якого образили радикальні феміністки. Дарма

— 10 жовтня 2018, 14:24

"Це мій син. Він був найкращим у тренувальному таборі, нагороджений відзнакою USO. Він був найкращим в школі. Він джентельмен, який поважає жінок. І він не хоче ходити на побачення через часті та не підтверджені звинувачення у сексуальних домаганнях з боку радикальних феміністок, які намагаються отримати з цього вигоду. Я за #HimToo".

Такий пост написала жінка у твіттері та розмістила під ним фото свого сина у формі курсанта академії військово-морських сил США. Ні, хлопець не сексуальний маніяк і не має проблем із законом. Просто у парубка занадто дбайлива мама. І вона навіть не підозрювала, що почнеться після.

Хештег #HimToo - перефразований з #MeToo, мітки, якою позначали свої откровення жертви або свідки сексуальних домагань у всьому світі.

[L]Флешмоб поширився після заяв зірок про домагання з боку голлівудського продюсера Гарві Вайнштейна й переріс у всесвітню акцію на підтримку постраждалих від сексуального насилля. Її підтримали мільйони людей. Звинувачення у сексуальному домаганні посипалися на багатьох відомих людей, політиків, серед яких і американський президент Дональд Трамп.

Запис надто дбайливої матусі став вірусним, його перефразували тисячі користувачів, використавши на позначення чогось абсурдного або кумедного.

Герой запису Пітер Генсон в інтерв’ю ВВС відповів, що не боїться побачень і не хоче думати про нерозумну витівку матері. Однак користувачів соцмережі було вже не зупинити.

Це мій син. Йому один місяць. Він перший у вмінні їсти та пукати. Він джентельмен та поважає жінок. Він не буде ходити на побачення принаймні поки не почне тримати голову. Я за #HimToo

Реклама:

Головне сьогодні