Горіхи, фотографії, парфуми та ще 7 речей, які ви зберігали неправильно

Чи знали ви, що тримати курячі яйця на дверцятах холодильника не варто?

[L]Виявляється, так вони піддаються різниці температур при відкриванні холодильника, а це може провокувати їх протухання.

Видання The Daily Mail попросило маркетинг менеджера команії зі зберігання Влатку Лейк пояснити, де найправильніше зберігати продукти.

Вона обрала десять речей, які ми зазвичай тримаємо не на своєму місці.

1

Яйця

Хоча є люди, які зберігають цей продукт не в холодильній шафі, але загальне правило – холод таки їм потрібен. І добре буде, якщо він буде стабільним. Тобто яйця в холодильнику мають лежати якнайближче до задньої стінки.

2

Горіхи

Здебільшого ми зберігаємо горіхи у шафі в пакеті або в мисці на столі, але для покращення їхнього смаку та довготривалого зберігання їх теж краще класти у холодильник.

Тепло може прискорювати окиснення, особливо в елементах із вмістом насиченого жиру, а зберігання їх у холодильнику допоможе вашим горіхам зберігати вологість.

3

Парфуми

Зазвичай вишукану колекцію парфумів люди тримають на видному місці, наприклад, на поличці поряд із дзеркалом, на туалетному столику чи навіть у ванні.

Проте, щоб запах вашого улюбленого аромату був стійким, парфум варто зберігати у холодильнику. Так на них не вплине світло і тепло.

4

Шампанське

А от цей напій не варто тримати в холодильнику протягом тривалого періоду, бо холод може зруйнувати смак і бульбашки.

Найкраще класти пляшку шампанського або у воду з льодом, або таки в холодильник, але безпосередньо перед споживанням.

5

Авокадо

Пошук ідеального авокадо – це найпоширеніша битва у цьому тисячолітті. Але чи дивувалися ви колись, чому авокадо не дозріває?

Зберігання цього фрукту в холодильнику затримує процес, краще тримайте його при кімнатній температурі.

6

Тональний крем

Косметичка є найпопулярнішим місцем для зберігання цього продукту, однак висока температура, викликана обмеженим простором, може призвести до псування олій у кремі.

Щоб зберегти свою "тоналку" у найкращому стані, зберігайте її у холодильнику або в прохолодному ящику.

7

Килим для йоги

Килимки – це останнє, про що ми думаємо, коли справа доходить до правильного зберігання предметів, але залишаючи їх у вологих умовах, наприклад, таких багажне відділення автомобіля, ми їх псуємо.

Завжди залишайте килимок для йоги у прохолодному місці, далеко від сонячного світла, щоб його матеріал не руйнувався.

8

Борошно

Багато хто з нас залишає упаковку борошна відкритою у шафі. Так його можуть зіпсувати бактерії.

Краще тримати його в чистому, герметичному контейнері.

9

Фотографії

Рідко в кого вдома абсолютно всі фотографії в рамках чи фотоальбомах, частіше світлини лежать насипом і картонних коробках. Кислоти, які містяться в такій тарі, з часом здатні руйнувати зображення.

Вибирайте спеціальні архівні коробки, щоб тримати "память" у найкращому стані.

10

Одяг

Речі потребують делікатності не тільки при пранні, але й в часи міжсезонного зберігання. Краще не тримати одяг в полієтиленових пакетах, дозвольте йому дихати.

Всі світлини від Depositphotos

Реклама:

Головне сьогодні