"Бив та змусив стояти на колінах": на Хмельниччині санаторій звинуватили у побитті дітей

— 9 жовтня 2018, 13:19

Вихователя пульмологічного санаторію "Каштан" у селі Великий Жванчик на Хмельниччині звинувачують у побитті дітей.

Світлини виховних заходів оприлюднив на своїй сторінці у Facebook Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба.

Фото нібито зробила дитина, яка оздоровлювалася у санаторії.

Фото користувача Facebook Valentina Tarasyuk

Пізно ввечері минулої п’ятниці хлопчик зателефонував мамі та розповів, як вихователь, для того, щоб заспокоїти дітей, які "розгулялись" перед сном, почав бити їх ногами по ногах та по потилиці та змусив стояти на колінах лицем до стіни з піднятими вверх руками.

Малий нібито зміг втекти та встиг зробити фото. Матір, як могла заспокоїла дитину, а зранку забрала хлопчика з лікувального закладу.

Фото користувача Facebook Valentina Tarasyuk

Поліція почала розслідування за фактом побиття дітей. Про це розповіла мама хлопчика, який зробив світлини, Валентина Тарасюк. Її та її сина допитала поліція.

За словами жінки, діти, до яких застосовували так звані виховні методи, телефонували батькам. Після цього була розмова з вихователем і керівництво йому сказало не приходити два дні на роботу.

З головним лікарем санаторію журналістам УП поспілкуватися не вдалося у лікувальному закладі нині проходить комісія. Чекаємо на коментар представників санаторію.

Реклама:

Головне сьогодні