Як мама гея поборола упередження і стала тамадою для ЛГБТ-пар

— 10 грудня 2018, 11:47

Спочатку Сара Каннінгем просто вела весілля для ЛГБТ-пар.

Була такою собі тітонькою з РАЦСу, тільки без упереджень та з потрібними словами.

Фото Pinterest

А потім вона стала весільною мамою для всіх бажаючих, чиї батьки не змогли прийняти нетрадиційну сексуальну орієнтацію дітей.

Одне з перших "мамських" запрошень надійшло від Табати Кеш та Марлі Касіллос.

"Кеш така красива, жива, незалежна. У неї та її партнерки дуже здорові відносини. Було дуже гірко, що її мами не було. Наречена зробила це для себе самої, але на весіллі не вистачало її частинки – мами", ділиться Сара.

Фото Pinterest

Попри це, весілля вдалося на славу – було багато усмішок, сліз щастя.

Зусилля весільної мами помітила навіть акторка Джеймі Лі Кертіс і надіслала Сарі квіти. Жінка передала їх своїм новим дітям.

Сара Каннінгем каже, готова відвідувати не лише весілля. Жінка ходить і на випускні церемонії або інші публічні заходи, куди справжні батьки з тих чи інших причин йти не хочуть.

"Я відчуваю близькість з Богом та людьми набагато більше, нія ж могла собі це уявити. Це така радість для мене", каже жінка.

Фото Pinterest

За словами жінки, цим відчуттям передувало багато років праці над собою. Спочатку вона та її сім'я не могли прийняти те, що її син - гей. Однак,їй вдалося подолати свої упередження і тепер жінка вчить цьому інших.

Активно підтримувати членів ЛГБТ-спільнот волонтерка почала ще два роки тому.

Сара Каннінгем активно працює над припиненням застосовування репаративної терапії у США. Це методики, які спрямовані на перетворення гомосексуальної людини на гетеросексуальну.

Вона заснувала благодійну організацію Free Mom Hugs, яка надає моральну та освітню підтримку батькам, чиї діти мають нетрадиційну сексуальну орієнтацію.

Вам також може бути цікаво:

Реклама:

Головне сьогодні