Якісне натуральне вино — це не обов’язково дорого

Якісне натуральне вино — це не обов’язково дорого

Україна має багаті традиції виробництва та споживання алкогольних напоїв.

На жаль, ще й досі існує стереотип, що українці віддають перевагу виключно міцним напоям, через те, що споконвіку виробляють їх. Але це не більше, ніж омана, яка, на щастя, з кожним роком розвіюється.

Наша країна має регіони, де протягом тисячоліть не лише вирощують виноградну лозу, а й бережуть і розвивають традиції виробництва та рецептуру якісних виноградних вин.

Вітчизняні вина знайшли величезну кількість шанувальників - усе більше українців віддають перевагу вивченню правильної культури споживання вина.

Іноді хочеться відчути терпкуватий відтінок червоного вина сорту "Каберне", тоді як іншим разом перевага надається легкому напівсолодкому смакові білого.

Цікаво, що в першу чергу вино обирають молоді, незалежні, амбіційні люди віком від 25 до 30 років. Причому останнім часом українці частіше за все зупиняють свій вибір на напівсолодкому вині. Але, як показує практика національних виробників, окрім смаку та якості, прихильників винної культури почав цікавити дизайн, оригінальність та різноманітність винного ряду.

На щастя, Україні є чим здивувати навіть найвибагливіших покупців.

Яскравим прикладом може стати абсолютно нова колекція House Wine by Inkerman.

До неї входять біле та червоне вино європейських сортів винограду, вирощені на території України , які можуть стати чудовим приводом для зустрічі друзів довгими зимовими вечорами та предметом гордості за вітчизняний продукт.

Виробник не планує зупинятися на двох видах позиціях вина, що з’явилися у продажі у листопаді цього року, тому навесні 2019 року планується доповнити та довершити колекцію рожевим напівсолодким вином.

Варто зазначити, що за плечима спеціалістів ТОВ "Інкерман Україна" — величезний досвід і велика кількість перемог на міжнародних конкурсах виноробів.

Ще у грудні 2017-го ігристе вино Inkerman Brut випередило абсолютно всі українські аналоги та навіть обійшло оригінальне італійське Prosecco на традиційній дегустації, організаторами якої стала Асоціація сомельє України.

Вишуканий Saperavi з колекції Reserve був представлений на авторитетній британській виставці вин та алкоголю London Wine Fair 2018, де отримав схвалення від світових спеціалістів. Міжнародний дегустаційний конкурс "Ukraine Wine&Spirits Awards" не залишився без уваги торгової марки.

Саме там компанія отримала 3 нагороди: 2 срібні медалі за Brut та Semi-sweet Muscat Inkerman та 1 бронзу за Мерло Качинське.

У квітні того ж року на 52-й виставці Vinitaly у Вероні вина Inkerman отримали заслужене визнання знавців та міжнародних експертів.

Окрім Італії, українські вина були високо оцінені й французькими експертами, Стефаном Баде (Бордо), Тетяною Мете (Шампань) та Олів’є Дюфуром (Бургундія), у рамках дегустації, що пройшла на IV-му Виноробному форумі. Саме вони відзначили зрілий та багатий смак вин колекції Reserve.

Приємним бонусом для шанувальників вина стала доступна вартість новинок. Зважаючи на те, що лінійка House Wine by Inkerman буде представлена ексклюзивно в торговій мережі АТБ по всій Україні, кожен бажаючий зможе оцінити смак та якість вин Inkerman з нової колекції та всієї лінії продукції від іменитого виробника.

"Вина Inkerman це не лише 57 років досвіду та традицій класичного виноробства. Це динамічна й амбіційна прогресивна команда виноробів-професіоналів, яка поважає накопичений експертний досвід і йде в ногу з часом. Ми прагнемо запропонувати ринку нові продукти, які б відповідали бажанням різних цільових аудиторій.

Зокрема, ми хочемо розвинути в нашій країні культуру споживання вина, щоб молодь вчилась цінувати якісні українські вина.

Цього року ми вирішили запропонувати споживачам нову колекцію в середньому ціновому сегменті.

Нею стала House Wine by Inkerman, яка розрахована на більш молоду аудиторію.. Додам, що це колекція не остання наша новинка.

До кінця року ми запропонуємо ринку ще одну дуже цікаву колекцію", — розповіла генеральний директор ТОВ "Інкерман Україна", Анна Горкун.

Будемо сподіватися, що українці стануть ще більше любити "своє" вино та сміливо брати його як на ділові зустрічі, так і на сімейні вечори. А присутність на ринку якісного, натурального та доступного вітчизняного продукту значно полегшить цей процес та стане предметом для національної гордості.

Реклама:

Головне сьогодні