Броньовані вхідні двері – які вони®

— 30 січня 2019, 10:45

Перш за все слід розуміти, що броньовані двері, які зазвичай встановлюють в квартирах та будинках, отримали свою назву не через товщину полотна та надзвичайну міцність, а завдяки певним конструктивним елементам, що забезпечують їхню надійність та безпеку вашої оселі.

Обрати модель лише за зовнішнім виглядом не вийде, адже для будинків та квартир технічні умови по виготовленню значно відрізняються.

Залежно від колекції та вартості, відмінними є також матеріали виготовлення, комплектація та покриття дверей.

Окремо варто зазначити, що навіть супер-надійні двері не врятують вас від крадіжки, якщо поруч злодій побачить незахищене гратами вікно.

Особливості конструкції броньованих вхідних дверей

По справжньому гарні вхідні двері ви зможете обрати на нашому сайті https://dvernoyolimp.com.ua/vxodnyie-dveri/bronirovannye/.

Ми вже понад 10 років на ринку і тому добре знаємо, яким вимогам повинні відповідати броньовані двері, щоб їх можна було назвати якісними та надійними.

Ось деякі з цих умов:

  • Основа полотна – метал, товщина якого не менше ніж 1,5 мм. Лист має бути цілісний, без зварювання – це автоматично послаблює конструкцію, знижуючи надійність дверей.
  • Каркас дверей обов’язково зміцнюють за допомогою ребер жорсткості.
  • Для надійного захисту оселі броньовані двері комплектують антизрізами – це металеві елементи на полотні, які при закритті дверей входять у спеціальні отвори у коробці. Такий прийом перешкоджає відкриттю дверей, навіть якщо зловмисники зрізали петлі на них.
  • Особливу увагу слід надати замкам – зазвичай у броньованих дверях використовують 2 моделі з відмінними між собою системами закривання, що підвищує рівень надійності. Також, замки неодмінно треба захистити броненакладками.
  • Короб має бути виготовлений з цільногнутого закритого профілю, товщина сталі при цьому – не менше ніж 1,5 мм.
  • Для перешкоджання зламу дверей металева лиштва повинна надійно перекривати простір між коробкою і дверним отвором.

Обираємо вхідні броньовані двері

На сьогодні все розмаїття вхідних дверей поділяється на дві великі категорії – моделі для квартири та для будинку.

Принципова різниця між ними у зовнішньому покритті полотна. Для вхідних дверей будинку, які витримують прямі сонячні промені , а також негоду та коливання температур, використовують надійні порошкові фарби або плівку Vinorit, стійку до ультрафіолету та пошкоджень.

Також двері будинків зазвичай більш утеплені. Для вхідних дверей, які встановлюють у квартирах, у якості фінішного покриття використовують ПВХ плівки.

На сторінках сайту https://dvernoyolimp.com.ua/ представлений широкий асортимент броньованих вхідних дверей у різноманітній комплектації та кольоровій гамі.

Є можливість виготовлення дверей під замовлення.

Компанія Дверний Олімп працює лише з перевіреними фабриками і постачальниками, що гарантує високу якість та оптимальні ціни на представлені моделі.

Реклама:

Головне сьогодні