З'їсти тарілку: у закарпатському ресторані звичайний посуд замінили на еко. ФОТО
В ужгородському ресторані страви подають в тарілках з пресованої пшениці, повідомляє Varosh.
У закладі еко-посуд почали використовувати з двох причин. Насамперед, це краще для екології, розповідають у Villa Alfold.
– По-друге, це смак, який отримує страва від тарілки, у складі якої лише пресована пшениця. Це не просто еко-посуд, який повністю розкладається після використання, ним можна навіть посмакувати під час чи після трапези, – додають у ресторані.
Нагадаємо, що минулого року в Ужгороді відкрили крмницю, яка не використовує пластик.
"Зелена крамниця" пропонує лише паперову упаковку, а покупці можуть відміряти собі бажану кількість товару у власні багаторазові мішечки, баночки та еко-торби.
Читайте також:
Як організувати весілля в стилі еко: поради пари, яка влаштувала собі таке свято
12 еко-ідей, як зменшити кількість сміття у вашому житті. ФОТО