В Одеській гінекології жінок знімали на приховану камеру. Відео відправляли на порносайти

— 27 листопада 2019, 15:25

В Одеському обласному онкологічному диспансері у гінекологічному відділенні пацієнток майже півтора року знімали на приховану камеру під час процедури УЗД.

Потім відео поширювали на порносайтах.

Про це йдеться у держреєстрі судових рішень.

Головний лікар диспансеру Олег Лук'янчук стверджує, що незаконна відеозйомка гінекологічних УЗД, які потім розміщувалися на порнографічних сайтах, відбувалася на території, що здається в оренду.

В Одеському обласному онкологічному диспансері у гінекологічному відділенні пацієнток майже півтора року знімали на приховану камеру під час процедури УЗД.
Фото: Homonstock/Depositphotos



"Керівництво та співробітники Обласного онкологічного диспансеру повідомляють, що події, описані в Інтернет-виданнях і соціальних мережах, не мають ніякого відношення до співробітників диспансеру та його кабінетів.

Те, про що повідомляють ЗМІ та соцмережі відбувалося на орендованій території", заявив головний лікар виданню УНІАН.

Він також стверджує, що лікар, який працював у кабінеті, в якому була встановлена відеокамера, не є співробітником диспансеру.

Лук'янчук каже, що онкодиспансер є власністю Одеської обласної ради і тому не може виселити орендаря, але буде вимагати розірвання договору-оренди.

"Керівництво диспансеру надасть всю адміністративну та правову допомогу органам досудового розслідування у встановленні істини у справі", – запевняє керівництво лікарні.
Поліція порушила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 301 КК України – ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів.

Підозрюваним може загрожувати позбавленням волі на строк від трьох до семи років, а також конфіскація майна та заборона займати певні посади.

Вас також може зацікавити:

Ми хочемо тримати з вами зв'язок. Будемо раді бачитися і спілкуватися з вами на нашій сторінці у Facebook.

А якщо хочете бути в курсі лише новин та важливої інформації про здоров'я, підписуйтесь на нашу Facebook-групу або Telegram про здоров'я та здоровий спосіб життя.

Реклама:

Головне сьогодні