Українські зірки закликають обирати безпородних тварин. ВІДЕО

Наталiя Бушковська — 12 грудня 2019, 11:08

У США величезний пласт PR-активностей зооактивістів, зоозахисників та популяризаторів адопції (всиновлення) тварин присвячений саме старим та непородистим собакам.

Чого варті лише фото та відео на інстаграмі за хештегами #seniordog чи #seniordogsrock!

Тепер це стає популярним і в Україні.

Обирайте безпородних тварин!

До цього закликають українські зірки.

Реперка Alyona Alyona, співачки Alina Pash, СТАСІК та інші українські зірки знялися у соціальній рекламі про адопцію безпритульних тварин.

Реперка Alyona Alyona

Ролик DOG_MA for UAnimals покликаний зламати стереотипи про важливість породи й умовної "краси".

"Нам інколи важко не зважати на моду. На жаль, такі "тренди" стосуються і домашніх тварин.

Після чергового блокбастеру за їхньої участі, відбувається вибух попиту на ту чи іншу породу." каже режисерка відео Тася Плєшивцева, що зняла ролик разом з DOP Ангелом Ангеловим — "Все найцікавіше в культурі відбувається на вулиці. І найкращий гіп-гоп — це любов. Якщо ти любиш вулицю, вибери собі друга там!"

СТАСІК

Варто зазначити, що після виходи на екрани фільмів ""101 далматинець" і "Люди в чорному" сплеск продажів мопсів та далматинців зріс в тисячі разів.

Втім зовсім скоро багато із цих тварин опинилися в притулках через безвідповідальне ставлення власників.

"Давайте будемо чесні із собою у тому, навіщо нам тварина.

Якщо людина шукає собі не іграшку із завданими параметрами, а друга і співмешканця, з яким хочеться зігрівати один одного та веселитися досхочу — її тварина вже чекає у притулку." каже співачка Анастасія Шевченко (СТАСІК).

За даними Washington Post, Україна входить в Топ-10 країн світу за найбільшою кількістю тварин, у тому числі безпритульних.

На сьогодні у притулках та на вулиці свою родину чекають тисячі собак і котів.

Аліна Паш

"Чому варто брати тварину з притулку?

Щоб розділити із ним/нею дім і любов. Шейрінг — то така файна справа, вона без сумніву лікує обидві сторони." коментує свою позицію Alina Pash.

Вас також може зацікавити:

Ми хочемо тримати з вами зв'язок. Будемо раді бачитися і спілкуватися з вами на наших сторінках у Facebook та у Twitter.

А якщо хочете бути в курсі лише новин та важливої інформації про здоров'я, підписуйтесь на нашу Facebook-групу про здоров'я та здоровий спосіб життя.

Реклама:

Головне сьогодні