Лікар, який підробляв дані про вакцинацію, вчинив самогубство. Зізнався у записці

Наталiя Бушковська — 14 лютого 2020, 13:39

В США вчинив самогубство лікар Ван Койніс, який у передсмертному листі вказав, що був противником вакцинації, та підробляв документи, які мали свідчити про щеплення дітей.

Імовірно, лікар Ван Койніс залишив деяких дітей без вакцинації, повідомляє офіс шерифа округу Кук, пише BBC.

Доктор Койніс написав, що став противником імунізації в останнє десятиліття своєї роботи.
Фото: Belchonok/Depositphotos

У листі лікар шкодував про свої дії, але повідомлення називають неоднозначним.

Наразі ведеться розслідування, чи дійсно педіатр, якого любили та цінували пацієнти підробляв дані про щеплення.

Доктор Койніс написав, що став противником імунізації в останнє десятиліття своєї роботи.

Деякі батьки, які лікували у нього своїх дітей, сказали, що бачили, як він робив щеплення і що він ніколи не висловлював антивакцинальних переконань.

"І мої діти, і я дуже його любимо. Він як частина нашої родини", – написала у Facebook одна жінка, яка каже, що водила своїх дітей до доктора Койніса протягом 23 років, повідомляє Washington Post.

Він також був відомий тим, що відмовлявся брати гроші, коли сім'ї не могли заплатити, й оглядав дітей у позаробочий час, повідомляє Post.

"Найбільша проблема це батьки, які, можливо, думають, що їхні діти вакциновані, а насправді, це не так", додав шериф Дарт.

Чи були пацієнти імунізовані, може визначити аналіз крові, кажуть у Центрі контролю та профілактики захворювань США (СDC).

Вас також може зацікавити:

Ми хочемо тримати з вами зв'язок. Будемо раді бачитися і спілкуватися з вами на наших сторінках у Facebook та у Twitter.

А якщо хочете бути в курсі лише новин та важливої інформації про здоров'я, підписуйтесь на нашу Facebook-групу про здоров'я та здоровий спосіб життя.




Реклама:

Головне сьогодні