Розпочалася реєстрація на ЗНО-2020. Як це зробити онлайн

Катерина Хорощак — 3 лютого 2020, 16:27

Третього лютого стартувала реєстрація учасників зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року. Основний період реєстрації триватиме до 24 березня.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

Абітурієнти можуть скласти тестування щонайбільше з чотирьох навчальних предметів. Фото: VIPDesignUSA/Depositphotos

Для того, щоб зареєструватись онлайн, потрібно:

  • зайти на цей сайт;
  • створити реєстраційну картку;
  • підготувати дві фотокартки розміром 3×4, що відповідають досягнутому віку;
  • зробити копію паспорта (сторінки з фотокарткою, прізвищем, ім’ям та по батькові).

"Звертаємо увагу, що в паспортах нового зразка (ID-картка) немає серії документа. Під час заповнення реєстраційної форми поле "серія" залишайте порожнім", – зауважують в центрі.

Після цього потрібно сформувати комплект реєстраційних документів та подати його людині, яка відповідальна за реєстрацію в закладі, в якому навчається учень/студент.

Випускники минулих років зможуть зареєструватися самостійно і надіслати комплект реєстраційних документів до відповідного регіонального центру.

У додатковий період реєстрації (з 4 до 18 травня) зможуть подавати документи ті, хто "брав участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях та не встигли зареєструватися для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні в основний період реєстрації".

Нагадаємо, абітурієнти можуть скласти тестування щонайбільше з чотирьох навчальних предметів. Загалом ЗНО проводиться з 11 навчальних предметів.

Вас також може зацікавити:

ЗНО-2020: види завдань, критерії оцінювання та час виконання

Що буде зі вступом, навчанням та управлінням в університетах: інтерв’ю замміністра МОН Єгора Стадного

Ми хочемо тримати з вами зв'язок. Будемо раді бачитися і спілкуватися з вами на наших сторінках у Facebook та у Twitter.

А якщо хочете бути в курсі лише новин та важливої інформації про здоров'я, підписуйтесь на нашу Facebook-групу про здоров'я та здоровий спосіб життя.

Реклама:

Головне сьогодні