Ренесанс коньяку Жан-Жак: новий виток любові споживачів ®

— 20 серпня 2020, 11:30

Коньяк "Жан-Жак Медовий" б'є рекорди за популярністю цього літа, про це повідомили в компанії виробника, спираючись на результати продажів.

Костянтин Сторожко, бренд-менеджер "Жан-Жак":

"За результатами продажів, особливо в HoReCa, за перший і другий квартал 2020 року, ми бачимо прекрасну динаміку зростання Медового "Жан-Жак ", а саме + 28% до продажів аналогічного періоду минулого року.

Нам, безумовно, дуже приємно спостерігати цей Ренесанс любові споживачів до "Жан-Жаку", і ми щиро віримо, що тих хто перейшов на Медову сторону буде з кожним днем ​​тільки більше.

Тим більше, з огляду на те, що сезон для Медового йде повним ходом, а попереду ще осінь з зимою, то цей літній, зігріваючий смак - краще, що може бути в холодну пору року".

Інформацію про зростання популярності коньяку "Жан-Жак" у споживачів підтверджують і в барах столиці.

Денис, власник бару і бармен:

"Жан-Жак - це коньяк з історією, у нього є свої віддані і вірні шанувальники, які не змінюють йому протягом багатьох років.

На пропозиції спробувати щось новеньке, вони зазвичай відповідають: "Навіщо? Краще вже є ".

Утримувати споживача незмінною якістю - круто, але молоді люди Жан-Жак до цього року рідко замовляли.

Однак, цього літа ситуація змінилася, "медовий" з льодом замовляє все більше молоді, а коктейлі на основі медового Жан-Жаку набирають популярності.

Мені складно сказати з чим це пов'язано: може розсмакували, а може рецепт змінився, але те, що "Медового" я ​​замовляю відсотків на 40% більше, ніж минулого літа - факт".

Рецепти найпопулярніших коктейлів цього літа на основі "Медового" вже доступні в мережі.

Переходь на Медову сторону "Жан-Жак".

Головне сьогодні