Подаруй свято дітям! Долучайся до благодійного збору речей та коштів разом із Gemini Espresso та Ласка

Подаруй свято дітям! Долучайся до благодійного збору речей та коштів разом із Gemini Espresso та Ласка

Щороку традиційно напередодні новорічних свят український виробник натуральної свіжообсмаженої кави Gemini Espresso організовує збір коштів, іграшок та необхідних речей для дитячих будинків та інтернатів.

І 2020 рік — не виключення.

Цього року Gemini Espresso об'єднали зусилля з організацією "Ласка", першим благодійним магазином і соціальним проєктом у Києві, та запустили 4-го грудня спільну благодійну акцію "Подаруй свято", аби допомогти дітям, що ростуть без родини або опинилися в складних життєвих обставинах. Долучайтеся і ви!

Завдяки небайдужим людям уже зібрано 9 кг дитячих речей (одяг, взуття, книги, розвивальні ігри тощо).

Звичайно, цього недостатньо, аби забезпечити всі дитячі будинки та інтернати необхідним.

Ми не в змозі одягнути кожну дитину, позбавленої батьківської любові, але в наших з вами силах зробити так, аби радісних дитячих очей було якомога більше.

З 04.12 по 04.01, купуючи будь-яку каву в інтернет-магазині Gemini, ви автоматично долучаєтесь до благодійної акції.

З кожного придбаного вами пакування кави, 10 грн йтимуть на благодійність. Тепер випита вдома чашечка кави буде не просто в задоволення, а ще й на добру справу!

На власні та всі зібрані спільно з вами кошти компанія Gemini придбає необхідні речі й передасть їх в дитячі будинки та інтернати.

Зібрані кошти будуть направлені на потреби дітей, а саме:

  • придбання іграшок та розвивальних ігор;
  • придбання необхідного одягу та взуття;
  • придбання книг, канцтоварів;
  • надання матеріальної допомоги дітям, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Зростати в повноцінній сім'ї та завжди мати можливість звернутися за допомогою чи порадою до найрідніших — справжнє щастя.

Які б труднощі не спіткали, їх завжди легше долати у колі тих, хто вас любить і підтримує. Діти-сироти, на жаль, цього позбавлені.

В Україні нараховується більше тисячі дитячих будинків та інтернатів, в яких виховуються понад 8 тисяч дітей.

До них потрапляють діти, які пережили трагедії та втратили найближчих чи, яких батьки залишили з власної волі.

Кожен з вас може долучитися до ініціативи, підтримати та приділити увагу тим, хто найбільше її потребує. А новорічні свята — чудова нагода нагадати собі та іншим, що на добру справу здатен кожен.

Також з 04.12 по 04.01 компанія Gemini організувала збір речей та іграшок для діток, віком від 3-х до 16-ти років, у своєму головному офісі в Києві — вул. Антоновича, 172.

Вкрай необхідні саме одяг та взуття, також знадобляться канцелярські товари, розвивальні ігри та книги.

Час від часу ми оновлюємо гардероб, купуємо речі першої необхідності, плануємо закупівлі в супермаркетах та торгових центрах.

Здебільшого ми та наші діти маємо кілька пар взуття, верхнього одягу, кофтинки на всі сезони року тощо, які часто стають забутими та непотрібними, коли купуємо нове.

Набагато приємніше одягнути нову річ замість тієї, що вже носив минулої зими. Для нас це — норма, а для дітей, у яких немає батьків — величезна потреба.

Кожного дня ми замислюємося, що ж одягнути тільки тому, що в нас є можливість обирати серед речей на полицях шафи, а в дітей, позбавлених батьківської любові, її, на жаль, немає.

Давайте ми забезпечимо їх необхідними речами та турботою! Стати частинкою доброї справи можете просто поділившись вже непотрібними вам речами.

Нині особливо популярна концепція усвідомленого споживання — фрісайклінг. Це сприяє благодійності та допомагає звільнити нашу планету від нового потенційного сміття.

Ми купуємо одяг, деякий час його використовуємо й відкладаємо вже як непотрібний, коли з'являється чергова нова річ.

Але те, що вам здається непотрібним, для когось — порятунок. Теплий светрик чи куртка, що залежались вдома на полицях, можуть отримати нове життя та зігріти іншу дитину, яка справді цього потребує.

Речі не замінять маму й тата, але дозволять дітям повірити в людське добро й у те, що вони не покинуті.

Запрошуємо всіх небайдужих долучитись до благодійної акції "Подаруй свято" й приносити речі та подарунки в головний офіс компанії за адресою вул. Антоновича, 172.

Головна умова — речі повинні бути придатні для використання за призначенням.

Перелік потреб:

  • одяг і взуття;
  • книги і канцелярські товари;
  • іграшки та розвивальні ігри.

Розподілити всі зібрані та придбані речі допоможуть магазин "Ласка" та партнерський фонд "Сузір'я", а вже у січні Gemini доставить речі та подарунки в дитячі садочки та інтернати.

Ми впевнені, що знайдеться чимало небайдужих людей, охочих долучитися до благодійної акції та допомогти діткам, які потребують нашої уваги та підтримки!

Давайте разом подаруємо їм свято і зробимо наш світ трішки кращим!

Збір коштів та речей триватиме до 4-го січня 2021 року.

Головне сьогодні