Як це – бути вагітною? Художниця зображає очікування дитини у стилі діснеївських принцес. ФОТО

Катерина Хорощак — 31 березня 2021, 09:13

Анна Біленькі – цифрова художниця.

Біленькі вперше переживає вагітність, тому вирішила поділитися своєю подорожжю, зображаючи важливі моменти за допомогою образів діснеївських принцес.

Свої роботи художниця публікує в Instagram.

"Мулан і Шанг Лі вирішили відсвяткувати романтичний День святого Валентина, але у їхньої дитини-воїна був інший план на їхнє романтичне побачення. На цю ілюстрацію надихнули перші поштовхи моєї дитини"
"Сьогодні ми з'ясували стать дитини, і майбутній тато почав плакати. Хіба це не чудово?! Я хотіла присвятити цю ілюстрацію усім чутливим батькам, ви найкращі!"
"Я тільки що зрозуміла, що всі мої штани більше на мене не налазять, і, оскільки ми знаходимося на карантині, ніде купити нові. Тому поки не прийдуть мої онлайн-замовлення, я застрягла вдома"
"Белль забула про всі свої французькі манери, пристрасно бажаючи трохи картоплі фрі, як і я... Хто знав, що смажена їжа може пробудити в тобі Чудовисько?"

"Ранкове нездужання, яке триває весь день – величезна частина мого повсякденного життя у період вагітності.

Любий чоловік вирішив закарбувати цей "дорогоцінний" момент на відео, щоб в майбутньому показати його нашій дитині. Так що спасибі за цей незабутній ролик"

"Я ловлю себе на тому, що істерично плачу через будь-що! Мої сльози можуть наповнити ванну. Я вирішила закарбувати момент, проілюструвати нас як Попелюшку і її принца"

Вас також може зацікавити:

Прикмети і забобони вагітних. Чого (не)можна робити, пояснюють експерти

7 кулінарних примх вагітних, які змусять вас реготати. ФОТО

Бути вагітною – це... 10 кумедних коміксів про життя пари у цей період

Ми хочемо тримати з вами зв'язок. Будемо раді бачитися і спілкуватися з вами на наших сторінках у Facebook та у Twitter.

А якщо хочете бути в курсі лише новин та важливої інформації про здоров'я, підписуйтесь на нашу Facebook-групу про здоров'я та здоровий спосіб життя.

Також ми ведемо корисний Telegram-канал "Мамо, я у шапці!".

Реклама:

Головне сьогодні