Порше Україна та Volkswagen передали автомобілі для надання психологічної допомоги

Порше Україна та Volkswagen передали автомобілі для надання психологічної допомоги

Найуразливішими під час війни, що точиться в Україні, є діти. Саме вони потребують особливої уваги з боку спеціалістів.

Будь-яка екстремальна ситуація має травматичний вплив на організм людини в цілому. Напружені воєнні події вимагають від дітей особливих зусиль для подолання наслідків цього впливу. Особливо гостро і в той же час досить чуйно реагує емоційна сфера дитини. Перебуваючи довгий час у такому стані, діти можуть відчувати не тільки емоційний та травматичний стреси, але і посттравматичний стресовий розлад.

Порше Україна та Volkswagen

Щоб надати невідкладну психологічну допомогу українським дітям, Порше Україна і бренд Volkswagen передали Благодійній організації СОС Дитячі Містечка Україна* два автомобілі Volkswagen T-Cross , а також необхідний запас пального.

Завдяки цьому соціальні працівники, педагоги та психологи отримали реальну можливість виїздити для надання психологічної підтримки з акцентом на подолання травми війни. Вони готові приділити максимальну увагу та працювати над подоланням цієї психологічної травми з дітьми, які були змушені тимчасово покинути своє постійне місце проживання, а також тими дітьми, батьки яких беруть участь у військових діях.

Порше Україна та Volkswagen

Такі бригадні виїзди на автомобілях Volkswagen заплановані у Закарпатській, Івано-Франківській та Львівській областях. Вони проходитимуть у рамках проєкту "Фонд гуманітарного фінансування" (Humanitarian Funding Pool).

Імпортер вже багато років поспіль підтримує дружні стосунки із СОС Дитячі Містечка Україна й увесь цей час щиро допомагає дітям.

"Мобільність в Україні зараз є серйозним викликом, який нелегко вирішити за нинішніх обставин із активними бойовими діями та обмеженими ресурсами, – відмітив генеральний директор ТОВ "Порше Україна" Йозеф Граф. – Соціальна місія є вкрай важливою для нас у цей нелегкий для країни час, тож ми вважаємо своїм обов’язком допомагати посильно найбільш вразливій категорії населення – нашим дітям. За 7 років співпраці ми реалізували безліч спільних проектів – починаючи від створення спортзалу для дітей до придбання трактора для прибирання території благодійної організації. Ми впевнені, що автомобілі допоможуть соціальним працівникам швидко та безпечно прибувати у місця, де їх допомоги діти зараз чекають найбільше".

*Благодійна організація СОС Дитячі Містечка Україна розпочала діяльність у 2003 році та працює задля попередження сирітства в Україні, розвитку сімейних форм виховання для дітей, позбавлених батьківського піклування, та підтримки молоді, яка виходить з-під опіки. Ця організація є членом міжнародної федерації SOS Children's Villages International (SOS Kinderdorf) та працює відповідно до конвенції ООН про права дитини.

Головне сьогодні