Долучитись може кожен. Український бізнес збирає 20 мільйонів на рації військовим®

— 23 лютого 2023, 11:30

Вже рік триває війна. За цей час українці показали всьому світу, що ми мужня нація, сила якої у відвазі, незламності й згуртованості. Разом ми долаємо ворога, оснащуємо армію та підіймаємо економіку.

Так, ми зрозуміли силу маленьких донатів і те, що навіть 5 грн у загальному підсумку стають значною сумою, яка допоможе й підтримає ЗСУ.

Ось живий приклад. Бренди "Flint", "Chipster’s", "Сан Санич" та "Big Bob" відкрили банку на 20 млн грн для закупівлі рацій військовим, яку можна поповнити до 31 березня. З початку соціальної ініціативи завдяки споживачам снеків до неї надійшло понад 3 млн грн! На ці кошти вже придбана друга партія засобів зв’язку й відправлена на фронт.

То що треба робити?

Ласувати насінням "Сан Санич", арахісом "Big Bob", чипсами "Chipster’s", сухариками "Flint" і спрямовувати бонусні 5 грн від брендів на допомогу воїнам.

Умови прості та смачні:

  • купуйте снеки з позначкою "Героям на зв’язок";
  • реєструйте фішку з кодом, що є у пачці, на сайті або ж в телеграм- чи вайбер-боті;
  • отримуйте 5 грн від бренду й обирайте, куди спрямувати ці кошти – на масштабний збір на рації для Героїв чи на свій мобільний, щоб бути на зв’язку з важливими для вас людьми.

Кожна пачка снеків, якою так ласо перекусити самому та пригостити друзів чи колег, пришвидшує досягнення мети – забезпечити Захисників необхідними засобами зв’язку. Для них це переваги в бою, оперативність передачі інформації та чиєсь врятоване життя.

Ваша маленька допомога стає тією великою силою, що наближає нашу спільну перемогу.

Головне сьогодні