У Великій Британії ув’язнили викрадача 200 тисяч шоколадних яєць

— 22 липня 2023, 18:05

У Великій Британії до 18 місяців ув'язнення засудили чоловіка, який викрав 200 тисяч шоколадних яєць, пише CNN.

Поліція охрестила злочинця "пасхальним кроликом". Ув’язнений – 32-річний Джобі Пул. Він викрав крем-яйця Cadbury Creme Eggs на суму 40 000 доларів США 11 лютого.

Щоб зробити це, Пул проник у промисловий цех. А з вантажем втік на викраденій вантажівці. Поліція також вважає, що він використовував викрадений трактор, щоб відтягнути причіп з яйцями від промислового цеху.

"Він зупинив автомобіль, коли зрозумів, що за ним стежать. Він зрозумів, що гра закінчилася – він зрозумів, що за ним стоїть поліція, і підійшов, коли це було безпечно", – сказав адвокат Пула на одному із засідань.

Фото: kaczor58/Depositphotos.com

Ніякого опору теж не було. У твіттері після арешту поліція повідомила, що "допомогла врятувати Великдень для шанувальників Creme Egg", назвавши інцидент "крадіжкою яєць".

ВІДЕО ДНЯ

Уже 20 липня суддя Ентоні Лоу ув’язнив Пула на півтора року в суді Шрусбері. Пул визнав свою вину – в крадіжці, злочинній шкоді та водінні без страховки.

У Великій Британії яйця з молочного шоколаду, наповнені жовтком із жовто-білої помадки, продаються лише в період Великодня. Компанія Cadbury, яка належить американській харчовій компанії Mondelez International, щороку продає у країні 220 мільйонів таких яєць.

Раніше ми розповідали про злодія, який намагався пограбувати храм на Закарпатті.

Читайте також: У Британії викрили схему продажу контенту з насильством над дітьми, створеного ШІ

Реклама:

Головне сьогодні