У Києві відновила свою роботу Печерська міжнародна школа®

— 18 серпня 2023, 13:25

17 серпня свою роботу відновила Печерська міжнародна школа (Pechersk School International, PSI). Затишний та сучасний освітній простір готовий зустрічати учнів із Сполучених Штатів Америки, Італії, Великобратанії, Ізраїлю та України.

PSI - це багатонаціональна міжнародна школа, відкрита у Києві у 1995 році. Сьогодні вона є єдиною в Україні школою, в якій мають право викладати три шкільні програми Міжнародного Бакалаврату (International Baccalareatte):

  • Primary Years Programme (Програма початкової школи),
  • Middle Years Programme (Програма середньої школи)
  • Diploma Programme (Дипломна програма для випускників школи).

Учні Печерської міжнародної школи також мають доступ до затвердженої МОН програми екстернату Української школи. У PSI можливе навчання дітей від 3 до 18 років.

Диплом від IB має міжнародне визнання та відкриває можливості вступу до провідних ВИШів Європи, США, Азії та Австралії.

Міжнародний досвід та англомовне середовище

Основною мовою викладання у PSI є англійська. Також є програма підтримки вивчення академічної англійської мови для учнів з початковим рівнем знань.

В PSI також свідомі того, що наявність рідної мови учня необхідна для нормального розвитку самооцінки та культурної ідентичності, а також допомагає успішно вивчати другу мову (англійську та ін).

Саме тому, паралельно із зануренням в англомовне середовище, у школі додатково вивчають французьку, іспанську та українську мови.

Велика кількість викладачів вільно володіють двома або трьома мовами. У PSI дбають про безпеку, а також про комфорт з точки зору культурного середовища.

Понад половина викладачів школи - іноземці. Є у числі викладацького складу й українці. PSI отримала акредитацію від Асоціації шкіл та коледжів Нової Англії (NEASC), яка посвідчує високу якість усіх шкільних процесів та викладацького складу.

Дізнатись більше про Печерську міжнародну школу на сторінках у соціальних мережах:

Головне сьогодні