Дізнайтеся індекс здоров’я улюбленця за 5 хвилин – проходьте тест від BRIT®

— 27 листопада 2023, 18:09

Якби котики і песики вміли говорити, турбота про них була би значно легшим завданням. І хоча багатьом власникам здається, що вони розуміють улюбленців без слів, допомога, особливо у питаннях здоров’я та профілактики, нікому не завадить. А відтак, усім свідомим господарям варто пройти BRIT-тест стану здоров’я домашнього улюбленця.

Цей 5-хвилинний тест дозволить не лише зрозуміти, як почувається ваш котик чи песик саме зараз, а й дізнатися про потенційні ризики для його здоров’я та отримати рекомендації щодо харчування і догляду. Як це працює і про що варто знати відповідальним господарям, розповідає ITC.

Тест "Дізнайтеся індекс-здоров’я домашнього улюбленця" створив бренд BRIT чеської компанії VAFO – виробник преміумкормів для собак та котів, у колаборації з висококваліфікованим ветеринаром.

Звісно, результат тесту не є медичним діагнозом, а відтак, якщо в результаті його проходження виявлено ризик розвитку певного захворювання, команда BRIT наполегливо радить звернутися до ветеринара, аби пройти обстеження й отримати адекватну схему лікування.

Варто наголосити, що завдяки BRIT-тесту "Індекс здоров’я домашнього улюбленця" здоров’я ви миттєво отримаєте дієві поради щодо необхідних змін у харчуванні, догляді та дозвіллі улюбленця. Крім того, ви отримаєте бонус - Гайд зі здорового харчування для котів та собак.

Ми радимо зберегти цей важливий документ на своєму гаджеті та регулярно звірятися з ним, аби забезпечити гідні умови для здорового і активного життя рідного пухнастика.

Гайд, зокрема, допоможе визначити тип і кількість корму, дієту, якщо така необхідна, підкаже, як оптимально розподілити денну порцію і розрахувати потрібну кількість рідини, та навіть надасть графік переходу на новий корм, аби це не нашкодило вашій домашній тваринці.

Задля цього варто витратити п’ять хвилин на проходження тесту. Чи не так?

Люблячі господарі, як і справжні матусі та татусі, знають, що профілактика харчуванням – один з найголовніших способів убезпечити вихованців від проблем зі здоров'ям. BRIT допомагає відповідальним власникам домашніх тварин (котів та собак) гарантовано дбати про довге та смачне життя улюбленців.

А важливі поради фахівців бренду щодо догляду та режиму дня стануть запорукою тривалого, сповненого приємними моментами життя разом.

Як BRIT-тест стану здоров’я допоможе свідомим власникам доглядати за вихованцем?

  • Швидко надасть детальні рекомендації з догляду за вашим пухнастиком, враховуючи його індивідуальні особливості. Як часто відвідувати ветеринара, які аналізи здавати у вашому випадку, чим саме годувати і яка дієта буде доречною – ці та інші корисні поради ви отримаєте одразу після проходження тесту.
  • Вкаже на потенційні проблеми зі здоров’ям та надасть інформацію про необхідні ветеринарні процедури. Якщо за результатами тесту у вашого улюбленця є ризик розвитку того чи іншого захворювання, одразу запишіться на прийом до ветеринара – лише він може поставити діагноз й призначити план лікування. Не займайтесь самолікуванням, це може нашкодити!
  • Допоможе свідомо підібрати корм саме для вашого пухнастого малюка та надасть обґрунтовані поради, чому потрібен саме він. Алгоритм підбере один з преміумкормів BRIT, зважаючи на потреби вашого улюбленця – від загальних, до дієтичних та гіпоалергенних. Рекомендований корм можна придбати одразу – активне посилання на нього розміщено на сторінці результатів тесту.

Проходьте тест за посиланням та дізнавайтеся про стан здоров’я свого котика чи песика. Проживайте щасливі моменти разом зі своїм улюбленцем, а про збалансоване харчування та міцний імунітет подбає BRIT.

Головне сьогодні