Дві тисячі малюків чекають на диво: як долучитися до подарунків дітям у скрутному становищі

Ірина Бура — 1 грудня 2023, 14:25

1 грудня стартує благодійна акція "2 000 подарунків до Нового року", де кожен небайдужий може стати чарівником для конкретної дитини.

Благодійний фонд "Твоя опора" здійснює новорічні мрії діток, які опинилися в скрутних життєвих обставинах або були позбавлені батьківської опіки, повідомляють на сайті фонду.

Як зазначають у благодійному фонді, цьогоріч свої листи з побажаннями до Святого Миколая та Санти надіслали дві тисячі малюків. Їхні бажання прості – це конструктор, шапка та рукавички, годинник, футбольний м’яч, аксесуари для волосся, дезодорант і косметика.

Фото: Anna_om/Depositphotos

"Зараз, коли наша країна потерпає від війни, діти без батьківської опіки потребують особливої уваги та тепла. Так, на жаль, забезпечити кожну покинуту дитину люблячою сім’єю ми не можемо. Проте в наших силах подарувати їм радість і віру в дива.

Тому наша команда завчасно зв’язалася з закладами та зібрала листи з новорічними бажаннями кожного вихованця. І для втілення їхніх мрій нам дуже потрібна ваша підтримка", – каже засновниця та генеральна директорка БФ "Твоя опора" Валерія Татарчук.

Акція діє з 1 по 20 грудня.

Щоб стати таємним чарівником для діток, достатньо перейти на сайт "Твоєї опори" та обрати з величезного переліку тих, чиї новорічні мрії ви прагнете здійснити.

Читайте також: "Миру, обійняти тата і конструктор. Чого просять діти у Святого Миколая та як подарувати їм бажане"

Реклама:

Головне сьогодні