Трагедія під час медового місяця: на Багамах від нападу акули загинула жінка

Ірина Бура — 6 грудня 2023, 13:37

На Багамах на 44-річну жінку під час медового місяця напала акула. Травми виявилися несумісними із життям.

Трагедія сталася, коли жінка займалася серфінгом неподалік п'ятизіркового готелю, де вона відпочивала разом зі своїм чоловіком, пише The Telegraph.

Пара напередодні одружилася. Для відпочинку молодята обрали курорт Sandals Royal Bahamian на багамському острові Нью-Провіденс.

Свідком нападу акули на пару став оператор гідроцикла, який у той час був на пляжі. Він розповів, що бачив, як акула завдовжки більше 4 метрів (близько 14 футів) тягнула дошку для серфінгу під воду. Він додав, що чув крики чоловіка про допомогу.

Фото: peternile/Depositphotos

"Це було справжнє божевілля, бо перед цим я бачив, як ця пара відпливала від берега, сміялася і розмовляла. Вони тільки одружилися напередодні", – сказав він.

Рятувальник, який був поруч місця трагедії, вирушив на човні, щоб забрати потерпілу та її чоловіка.

За словами очевидців, на дошці для веслування була кров, а навколо неї плавала акула.

"Постраждалій провели серцево-легеневу реанімацію, однак вона отримала смертельні травми верхньої частини правої кінцівку і стегна", – розповіла сержантка Дезіре Фергюсон з Королівської поліції Багамських островів.

У заяві курорту Sandals йдеться: "Ми глибоко засмучені трагічною смертю гості під час катання на дошці для серфінгу майже за милю від берега".

Читайте також: У Техасі жінку атакувала змія, яка впала з неба, а потім яструб

Реклама:

Головне сьогодні