Загадкова інсталяція в торгових центрах України від Club4Paws®

— 11 січня, 12:24

Бренд повноцінних раціонів для домашніх тварин Club4Paws – презентував інсталяцію у вигляді загадкової подарункової коробки, щоб привернути увагу до проблем безпритульності та відповідального утримання тварин.

Окрім радощів новоспечених петперентів існує інша сторона медалі – не кожен, хто отримує домашнього улюбленця в подарунок, готовий до відповідальності. Через це багато чотирилапих опиняються на вулицях.

Наразі у світі понад 600 мільйонів колись домашніх улюбленців, стали безпритульним. Крім того ситуація з безхатніми тваринами в Україні продовжує погіршуватися. Так, з 2022 року їхня кількість зросла на 60%.

Саме тому, Club 4 Paws запустив проєкт відповідальної адопції Look 4 Paws, який допомагає свідомим опікунам знайти чотирилапого друга, і водночас скорочує кількість тварин у притулках.

Ця інсталяція стала частиною важливої соціальної кампанії, яка покликана нагадати суспільству про відповідальне ставлення до домашніх улюбленців. "Тварина на жодне свято – не подарунок" – стало гаслом кампанії, яка спрямована на зміну стереотипів та формування свідомого ставлення до хвостиків.

Разом із Club4Paws запрошуємо розширювати світ відповідальних петперентів та стати частинкою важливих змін. Бренд Club4Paws вірить, що кожен може зробити внесок у створення більш відповідального та люблячого світу для тварин.

Головне сьогодні