"Дрони для ЗСУ": як зробити внесок у Перемогу через термінали city24

— 22 березня, 15:24

Спільний проєкт благодійного фонду «Центр соціальних проектів майбутнього» та термінальної мережі вже зібрав понад 3.5 мільйони на «пташки» для наших захисників.

Благодійний фонд «Центр соціальних проектів майбутнього» та платіжна система сity24, що є давніми партнерами, вже півтора року спільними зусиллями реалізують проєкт «Дрони для ЗСУ». За цей час ініціатива еволюціонувала, пройшовши шлях від невеличких цільових зборів до системної роботи із забезпечення потреб наших захисників і захисниць.

Від початку проєкту, в листопаді 2022 року, через термінали та сайт city24 було зібрано понад 3.5 мільйони гривень на купівлю 34 дронів, зокрема DJI Mavic 3, DJI Mavic 3 Pro, DJI Mavic 3T Thermal та інших. Ба більше, цьогоріч «Дрони для ЗСУ» вийшли на новий рівень і почали забезпечувати військових не лише «пташками», а й повноцінними комплексами захисту для розвідки:

«Ми безмежно вдячні нашим друзям і партнерам — компанії city24, а також усім небайдужим людям, які долучилися до нашої вкрай важливої ініціативи «Дрони для ЗСУ». Починаючи з січня 2024 року проєкт масштабувався: відтепер ми закуповуємо не лише дрони, а й цілі комплекси захисту для розвідки, до яких входять, власне, дрони, засоби радіоелектронної боротьби та зарядні станції, що дозволить військовим більш комплексно підходити до рішення задач», — наголошує Вадим Хаджиоглов, голова правління БФ «Центр соціальних проектів майбутнього».

Механіка участі в ініціативі дуже проста: кожен користувач терміналів city24 може зробити донат на будь-яку зручну суму безпосередньо в терміналі чи на сайті мережі.

Тим часом новини проєкту та звіти щодо використання коштів регулярно публікуються на сайті БФ «Центр соціальних проектів майбутнього».

«Понад 10 років ми співпрацюємо з фондом «Центр Соціальних проектів майбутнього» у різних благодійних проєктах і допомагаємо збирати кошти через нашу термінальну мережу та сайт. За цей час ми вибудували довірливі стосунки, тож впевнені, що кожна зібрана гривня та кожен куплений дрон будуть направлені нашим захисникам і службам, що їх найбільше потребують. Із самого початку війни ми разом із фондом запровадили збір для допомоги ЗСУ, а вже з листопада 2022 року запустили спільний проєкт «Дрони для ЗСУ», адже саме дрони життєво необхідні для наших воїнів та наближення Перемоги. І я дуже вдячний всім небайдужим громадянам, які роблять благодійні внески в city24. Разом – ми сила!»— коментує Гриша Дмитро, city24.

Не проходьте повз термінали city24 — витратьте кілька хвилин, щоб задонатити та зробити свій внесок у майбутню Перемогу. І пам’ятайте, що кожна гривня має значення, адже сила в єдності.

Головне сьогодні